Vilken drömdag!

12.07.2020

Ett löfte till mig själv är att en vacker dag köpa ett litet mysigt hus i skärgården med havsutsikt! Förutsatt att jag väljer att bo kvar i Sverige... Drömmen är fortfarande att flytta utomlands och det är ett varmare land som lockar!

Den här dagen är ännu en sån här dag som inte på något sett blev som planerat, men ändå så blev den klockren! Jag är typ kär i den här dagen! 

Jag och Gustav sov på verandan med kaninen inatt. Vi gör det ibland, skitkonsitgt kan vissa tycka men supermysigt tycker jag! :) Att sova ute med henne betyder att sömnen kanske inte blir så sammanhängande... Hon vill gärna komma och väcka oss med jämna mellanrum :P

Men det var en bra natt ändå och det var faktiskt inte kaninen som fick oss att kliva upp imorse, utan det var solen som lyste oss i ansiktet!

Jag var fullt inställd på ännu en dag med kraftigt regn för det var det som hade utlovats när jag kollat vädret igårkväll. Så när jag valnade av att solen värmde mina kinder så vaknade jag med ett stort leende på läpparna, solen skiner wiihooo! 

Vi satte oss ute i solen och åt vår frukost och började prata om hur vi skulle lägga upp dagen nu när vi faktiskt hade fått bra väder. Gustav har lite ont i kroppen så hojåkning var uteslutet för honom idag. Men jag känner mig otroligt redo för att ta mitt första ramphopp så vi bestämde oss för att åka ut till mitt hoppställe för att jag skulle kunna hoppa.

På vägen ut hämtade vi upp Ronja som också skulle följa med som stöd och pepp :) Vi hade även tagit med oss badkläder för att stanna och ta ett dopp på väg ut till hoppstället...

Vi kom dock inte långt innan himlen totalt bytte skepnad och solen och den klarblå himlen byttes ut mot mörka kraftiga regnmoln. Regnet öste plötsligt ner och prognosen för dagen såg inte bra ut!

Mitt hoppställe ligger på andra sidan stan så jag kollade snabbt upp hur det såg ut där och det visade sig vara lika illa. Svart på himlen och kraftiga regnskurar. Vi bestämde oss för att ta bilen och rulla ut mot Värmdö och Sollenkrokaistället. Vi hade ändå inget bättre för oss nu och jag ville kolla några olika vägar där ute för att planera och lägga upp en kommande MC tur. :)

Det tog oss drygt 1 imme ut till Sollenkroka och här ute var vädret faktiskt helt okej, stundtals tittade t.o.m solen fram! :) Men ute vid mitt hoppställe öste regnet fortfarande ner och jag började inse att det inte var någon idé att åka dit senare idag heller för att allt kommer vara lerigt och halt... 

Vi bestämde oss istället för att stanna i Sollenkroka ett tag och chilla, käka lite glass och bara ha det bra! :) Vi blev kvar någon timme och när vi sedan skulle börja rulla hemåt valde vi att åka via Värmdö och ta Färjan till Rindö och sedan en ny färja vidare till Vaxholm för att käka middag där.

Det blev ännu ett besök till Bistro Boulangerie. Två besök under en och samma helg, haha ja jag klagar inte! 

Efter middagen var vi alla rätt trötta, fast trötta på ett sånt där härligt sätt ni vet! Men klockan började närma sig 21 och vi hade varit ute sen lunch så nu kände vi alla att det var dags att börja rulla hemåt...

Men vilken dag hörni! Det blir som sagt inte alltid som man tänkt sig eller som man planerat, men det kan bli väldigt bra ändå! Nu hoppas jag på regnfritt några dagar så jag kan få chansen att ta mitt första hopp i rampen på 3 år! Längtar tillbaka nått enormt!!!

Hoppas ni också haft en fin dag! Ta hand om varandra!!! <3

Puss & Kram
/Jennie