Ulfsunda slott

Låt mig presentera Ulfsunda slott, en underbar oas med härlig natur och vatten omkring sig endast ett stenkast från Stockholm´s innerstad.

Efter månader utan att kunna resa utomlands kände jag ett enormt behov av att få komma iväg en sväng med Gustav och bara njuta. 

Njuta av tillvaron, varandras sällskap, god mat.. Bara få koppla av och kanske även koppla bort omvärlden en stund. Efter att ha fått tips om att besöka Ulfsunda slott så bokade jag ett övernattningspaket som dom kallade för "Staycation gourmet".

I vårt paket ingick förutom övernattning ett glas champange som välkomstdrink, en 6 rätters avsmakningsmeny och en härlig slottsfrukost.

Redan vid incheckningen så kände vi båda att vi var "hemma". Det var som om all stress och alla måste jag normalt har i huvudet var som borta. Vi lämnade våra väskor på vårt rum (som vi för övrigt ÄLSKADE!!!) och sedan tog vid med oss vår champange och gick upp till slottets översta våning och spelade lite biljard och myste.

Slottet är otroligt vackert och man kan sitta och titta på målningar och interiör hur länge som helst!

Vi smög oss sedan tillbaka till vårt rum, det var alldeles för fint för att inte spendera tid där! Vi hade fått in en tallrik med bär och choklad och en flaska mousserande. 

Middagen var fantastisk, alltså på riktigt helt otroligt god! Servitören var tydlig och sa att man behövde inte äta upp allt, det skulle serveras många rätter och det ska finnas plats att smaka på allt. Men vi slickade på riktigt våra tallrikar rena för det var så gott! Det var helt enkelt omöjligt att inte äta upp allt!

Men jisses så mätt jag var efteråt. Efter middagen var det dags för ett besök i vinkällaren där det väntade vin och fina ostar, men tyvärr, här tog det stopp för mig. Det gick helt enkelt inte, jag var så otroligt mätt! Så Gustav fick stå för ostätandet innan vi begav oss tillbaka till rummet där vi tog ett långt och härligt bad innan vi kröp ner i vår stora härliga säng.

Jag tänker definitivt skaffa mig en anledning att åka tillbaka till Ulfsunda slott! Här trivdes jag otroligt bra och kände mig som hemma! Jag längtar redan tillbaka! <3