Vi såg minkar! :)

21.08.2021

Hej finisar ❤️ 

Hoppas ni alla haft en fin dag ☺️ Själv har jag haft det toppen även om jag har väldiga problem med ögon som svider och rinner... Borde inte den här gräs säsongen vara över snart??? 

Anyway! Jag och Gustav stack iväg på en MC tur och körde ut till mitt nya favvoställe, Strandvägen och klipporna ute vid Nynäs 😍 Alltså det är så galet fint och rofyllt här! 

Vi satte oss på min favoritklippa, den sticker liksom ut så man får vy åt flera håll och man sitter ändå lite avskilt 😊 Vi satt där och myste när vi plötsligt såg något swisha förbi framför oss, det viszade sig vara 2 minkar. Dom var helt orädda för oss människor, sprang fram och tillbaka, hoppade ner i vattnet, simmade ut till olika stenblock och sedan tillbaka till oss. 

Vi var förvånade över hur snabba dom var, men efter en stund insåg vi att dom var flera stycken. Allt var frid och fröjd tills dom stötte på varandra ute i vattnet, det gick bra när dom var två och två, men när alla träffades på samma plats då blev det BRÅK!. 

Först bråkade dom ute på en av stenarna, dom skrek och nästan "boxades". En hoppade i vattnet och en annan flög i efter, dom simmade från ett av stenblocken som låg ca 20-30 meter ut i vattnet in till klippan vi satt på, hela vägen in till land slogs dom i vattnet och skrek hela tiden. 

Väl uppe på land så lyckades den ena komma iväg från den andra och sen höll dom sig två och två igen 😊

Tror faktiskt det är första gången jag ser minkar i verkligheten såhär, dom var väldigt söta, fast sötast när dom INTE bråkade! 😊 Blev förvånad över hur orädda dom var för oss, dom brydde sig inte alls om oss utan betedde sig som att vi inte ens var där 😝

Ah det var en mysig och händelserik tur ut till Nynäs idag kan man minsy säga! 😁 Nu är vi hemma igen och ska beställa PIZZA 🙈🙈🙈 Minns inte när vi åt det senast men ikväll ska vi glufsa i oss 😜

Önskar er en mysig kväll, ta hand om er finisar! ❤️

Puss & Kram

/Jennie