Världens bästa plats att fynda på!

25.11.2020

Har ni hört talas om Fyndiq? Om inte så har ni verkligen missat något! Det är rena drömplatsen för den som gillar att fynda och hallå, vem gör inte det liksom?

Själv älskar jag i alla fall att fynda! Ni vet dom där gångerna när man faktiskt verkligen behöver något, sminket börjar ta slut, eller man har flyttat och vill ha ny fräsch inredning. Eller vadå, vad sägs om dom där gångerna när man bara vill unna sig något extra, bara för att... Ja enligt min sambo är det något jag är riktigt duktig på iallafall haha! Nej men skämt och sido, oavsett varför eller vad ni ska shoppa så hittar ni allt hos Fyndiq!

Men det jag vill slå ett extra slag för idag är julklappar! För mig är det en självklarhet att jag väljer att handla mina julklappar på nätet i år! Även om jag aldrig har gillat att trängas i affärer under julhandeln så känns det extra högaktuellt med rådande situation att försöka hålla sig hemma så mycket som möjligt. Kan man dessutom komma undan med att hitta det man behöver till riktiga fyndpriser, ja då blir jag riktigt glad, så här har ni iallafall en tjej som shoppar samtliga julklappar på nätet i år! 

Jag har faktiskt köpt en julklapp till mig själv också, en så kallad airfryer, alltså en varmluftsfritös. Jag har velat ha en sådan rätt länge nu och när jag hittade exakt den jag ville ha fast till ett riktigt kanon pris hos Fyndiq då slog jag till direkt!

Faktum är att det just nu är den perfekta tiden på året att handla sina julklappar. Som jag nämnde ovan har Fyndiq alltid riktiga fyndpriser, men just nu är priserna helt otroligt låga då dom firar Black Week med grymma erbjudanden. Varmluftsfritösen jag beställde kostar egentligen 1999kr men jag lyckades fynda den för endast 899kr, så otroligt nöjd och glad för det!

Jag lovar att ta bild och visa när jag fått hem den sedan och bjuda på något smaskigt recept också. Men nu ska jag sätta mig och leta efter julklappar till min brorson Theo 3 år, Fyndiq har nämligen en hel kategori tillägnad bara barn som är full med leksaker för alla åldrar. Så om det är någonstans jag kommer hitta dom bästa julklapparna och till grymma priser dessutom, så är det här!

Men hörni, på riktigt, gör er själva en tjänst och kika hos Fyndiq hädanefter när ni behöver något eller bara vill unna er själva något! :)

Ha en fin kväll och ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie