Världens bästa date!

03.01.2021

Jisses vad jag kommer att sova gott inatt! Imorse lastade vi båda crossarna tidigt och begav oss till Trödje gropen utanför Gävle för att köra och mysa hela dagen. Vi hade med oss både nya elhojen (KTM Freeride) och min FMX hoj (KTM 350 sfx). 

Det var så himla roligt att få köra tillsammans, ÄNTLIGEN! Som jag längtat efter detta! Sen var det riktigt kul att få testa elhojen i skogen och sanden också! Måste säga att jag vart imponerad över hur bra batteriet höll även fast vi gasade på bra i sanden.

Jag verkligen älskar sådana här dagar och jag känner mig så otroligt lycklig för att få dela stunder som dessa med Gustav! Jag känner mig så trygg, bekväm och avslappnad med honom och han vill alltid mitt bästa och blir glad av att se mig utvecklas och kunna hjälpa mig framåt. Världens bästa kille verkligen!

Som ni märker är jag väldigt nöjd med dagen haha, önskar typ att alla dagar såg ut såhär! Hojkörning, lunch ute i skogen och bara massa mys!

Men ja lite skitgöra blev det såklart också! Vi hade med oss två riktigt skitiga hojar hem och det tog ett tag att få dom rena... Men även tvättningen var rolig, allt blir liksom roligare när man hjälps åt :)

Nu är vi hemma igen, det blev en lång dag, lång men väldigt härlig! :) Vi åkte hemifrån tidigt imorse och kom hem sent på kvällen, kommer minst sagt sova gott inatt och det kommer säkerligen kännas en del i kroppen imoron också, underbart!

Hoppas ni alla haft en fin dag också, ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie