Lycklig!

19.04.2020
Jag har verkligen inte gjort någonting som helst annat än jobbat och spenderat tid hemma. Jag har ställt in alla resor och alla aktiviteter på hemmaplan också. Men vet ni vad, det slog mig idag att jag kanske aldrig har varit lyckligare eller mått bättre. Jag säger inte att jag är lyckligare för att jag inte gör något, men för första gången på EEEEEEEVIGHEEEETER har jag kanske haft tid att landa och andas lite och verkligen känna efter hur jag mår och faktiskt se vad jag har i mitt liv.


Man säger ofta att det är dom små sakerna i livet som är viktiga och visst är det så sant så sant, men jag har insett att det är dom där små sakerna som verkligen är dom största och viktigaste i mitt liv.


Jag känner mig så enormt lycklig och så otroligt nöjd och tillfreds med vart i livet jag är. Min familj ser inte ut så som den bilden dom flesta tänker på, men det är den perfekta familjen för mig. Jag, Gustav och vår kanin Gertrud. Jag känner mig så fruktansvärt bombsäker på att det här är livet för mig! This is where I am supposed to be! Alla pusselbitar har fallot på plats!


Ja jag har tusentals drömmar, vi har massor med drömmar tillsammans, jag och Gustav. Men i slutändan spelar dom ingen större roll, det är här och nu, att vi har varandra, att vi är en familj som är det viktiga. jag känner mig trygg och säker. Jag känner ett inre lugn. Jag är precis där jag vill vara! Jag är enormt tacksam för att jag andas och lever och får leva det liv jag lever. Tacksamhet!


Tack för att du läst, jag hoppas att du mår bra och har haft en fin helg och jag önskar dig en riktig toppen vecka! <3
massa pussar och kramar!