Utflykt till Almunecar!

16.01.2022

Efter lite jobbiga besked i förrgår så kände jag mig lite smått deppig även om jag gjorde mitt bästa för att lägga fokus på alla dom bra sakerna. Även imorse när jag vaknade så kände jag att dom negativa tankarna var starka och var på god väg att ta över, men som tur är så har jag världens bästa Gustav vid min sida som känner mig utan och innan, han vet precis vad som kan få mig att fokusera på enbart det positiva 😊

Så Gustav kom med förslaget om att vi skulle ta en liten road trip och bege oss till Almunecar, vi har ca 1,5 timme med bil dit enkel väg... alltså inte alltför långt bort men ändå ett litet biläventyr vilket jag ÄLSKAR! 

Jag blev snabbt mitt glada jag igen och helt ärligt så har den här dagen mer eller mindre flytit på helt utan att någon av dom negativa tankarna har kommit över mig vilket jag är enormt tacksam för!

För mig var det första gången jag var i Almunecar, Gustav har vart här tidigare tillsammans med en kompis, dom bodde här två veckor så han har ändå rätt bra koll på flera av dom extra fina platserna även om jag tyckte det var väldigt fint och mysigt mestadels överallt!

En av platserna vi besökte var iallafall en av Gustavs favoritplatser, som en utsiktplats högt ovan vattnet men ändå precis vid havsbrynet. På toppen står ett stort kors vilket kan vara ett bra landmärke att leta efter för den som vill ta sig upp hit till toppen 😁

Vi passade på att ta en bild på väg upp till toppen och sedan satt vi där uppe länge och bara njöt av utsikten. Vi åt lunch längs stranden och det var helt underbart! Vi satt helt vindstilla och solen låg på och värmde riktigt gott, jag vet inte hur många gånger vi båda upprepade oss genom att säga hur bra vi hade det just där och då ☺️

Strosade längs stranden och satt och kollade på vattnet ett tag också, det är en fin genomgående stenstrand längs Almunecar, tack vare det är vattnet alldeles kristallklart, så turkost och fint! 

Nu är vi hemma igen och jag ska försöka leva på känslan av glädje och tacksamhet som jag har nu så länge jag kan. Förhoppningsvis lyckas jag hålla dom där negativa tankarna borta ett tag! 

Hoppas allt är bra med er finisar, ta hand om er så hörs vi snart igen! ❤️

Puss & Kram

/Jennie