Underbara dagar på Gotland!

21.07.2020

Våra sista tre dagar här på Gotland har vi spenderat i Klintehamn, sydvästra Gotland. Vi har absolut gjort en hel del utflykter med motorcykel och sett i stort sett hela södra Gotland, men vi har även spenderat en hel del tid på pensionatet där vi har bott under dessa dagar, nämligen Warfsholm. 

I söndags när vi kom fram så anlände vi tidigt på morgonen, vi visste redan innan att incheckningen normalt sett är från kl 15,00 men vår plan var att dumpa våra grejer för att sedan köra längre söderut och utforska lite :)

Efter att vi lämnat av våra saker på Warfsholm så blev vårt första stopp Fyren på Närsholmen som ligger på den östra sidan av södra Gotland. Ett supermysigt stopp där vi även åt den godaste Fish & Chips jag någonsin ätit!

Därefter brassade vi ner så långt söderut du kan komma och spanade in ännu fler raukar :) Jag gillade verkligen den här platsen, det var otroligt fridfyllt här och även rätt badvänligt om man tycker stenstrand är okej. Vattnet var jäääättefint här!

Det blev en längre tur än planerat men det var det värt och vi han fortfarande tillbaka till pensionatet för att avnjuta vår 3 rätters middag vi hade inbokad denna kväll :)

Dom sista två dagarna njöt vi mycket av tiden på pensionatet, åt god mat, badade och spelade boule. Vi han även med några utflykter till Ljugarn, Katthamarsvik och Gothem. Vi skulle nog utan att ljuga kunna säga att vi sett det mesta utav Gotland efter denna vecka! Vi har varit längst norrut, längst söderut, längst västerut och längst österut och vi har varit kors och tvärs där emellan :)) 

Sista bilden här ovan visar på ett ungefär vart vi har varit under denna vecka, sen har vi kanske åkt lite mer kors och tvärs och varit på fler platser där emellan, men på ett ungefär :)

För oss var det första gången här på Gotland och vi blev verkligen förälskade! I naturen, vägarna, allt! Det är otroligt fridfullt och idylliskt här! Har du inte tidigare besökt Gotland så rekommenderar jag dig starkt att göra det! :)

Ta hand om varandra nu finsar! Själv ska jag invänta färjan som strax ska ta oss tillbaka till Sthlm och förhoppningsvis är jag inte allt för trött imorgon och orkar åka ut och ta några hopp i rampen :)

Puss & Kram
/Jennie