Tvättbara, snygga & behagliga munskydd + rabattkod!

05.03.2021

Hej finisar,

Hoppas ni alla haft en bra vecka, själv kan jag inte sluta le med tanke på det fina vädret vi blivit bjudna på denna vecka, det är ju helt magiskt! :)

Jag såg häromdagen att det nu är ett år sedan första presskonferensen med regeringen angående Covid-19... Kan ni tänka er att vi nu levt med restriktioner och dylikt i ett år och även fast vi börjat vaccinera så tycks restriktionerna inte upphöra utan tvärtom så känns det som att dom bara blir fler och hårdare...

Missförstå mig inte, jag tycker det är bra att vi får saker att förhålla oss till och jag hoppas att alla gör sitt bästa med att följa dom rekommendationer och restriktioner vi får så att livet kan få återgå till det "normala" igen snart!

En av dom restriktioner som Sverige varit lite avvaktande med innan men som kommer mer och mer nu är användandet av munskydd. Jag märker att det fortfarande kan vara lite varierande beroende på vart i landet man bor men många kommuner/städer tar nu tag i det själva och går ut med rekommendationerna om att använda munskydd i inomhus miljö där det är svårt att hålla avstånd samt på bussar, tunnelbana och pendeltåg med mera. Här i Sthlm där jag bor började det med att vara en rekommendation under vissa tider på dygnet men nu har det övergått till att gälla dygnet runt. 

Bild lånad från Livehome.se
Bild lånad från Livehome.se
Pearl pink, Quartz grey & Onyx black, vilken är din favorit?
Pearl pink, Quartz grey & Onyx black, vilken är din favorit?

I och med det ökande användandet av munskydd skulle jag vilja tipsa om ett munskydd från Livehome.se som du kan tvätta och använda om och om igen, superbra för både plånbok och miljö! Dessa tvättbara munskydd från Livehome.se är behagliga att använda och kommer i olika färger och storlekar. Ni känner ju mig vid det här laget, så ni förstår ju att jag blir extra glad över att munskydden även finns i rosa! :)

Airinium munskydd som dom heter har en väldigt bra passform och är riktigt behagliga att bära. Dom har ventiler för utandningsluften som även skyddar omgivningen och det utbytbara filtret håller för 100 timmars användning, ja ni läste rätt, 100 timmar! Munskydden håller en mycket hög kvalité och är självklart certifierade för KN95, PM0.3, PM2.5, GB/T.

Just nu bjuder jag dessutom på en rabattkod som ger dig hela 12% rabatt på dessa munskydd och som pricken över i gäller rabatten på hela sortimentet från Livehome.se 
Använd koden HEM12 för att ta del av erbjudandet :)

Restriktioner eller inte, för egen del tänker jag att jag vill göra allt jag kan för att skydda både mig själv och alla andra. Jag märker att många tänker att dom inte är oroliga för sig själva och struntar därför i många av de rekommendationer och restriktioner vi får. 

Men vi måste komma ihåg att vi inte är ensamma i det här. Om vi vill att världen ska bli som "vanligt" igen så måste vi hjälpas åt! Även om du själv inte riskerar att bli sjuk så kan du sprida viruset vidare. Att tvätta händerna, hålla avstånd och använda munskydd när man vistas inne bland andra människor som t.ex. i matvarubutiken eller i kollektivtrafiken är så enkla medel att ta till, så varför inte göra det? Tillsammans är vi lösningen!

Skippa dyra (och fula) engångsmunskydd och var istället både praktisk, ekonomisk och en snygg miljöhjälte när du bidrar till att minska risken för att sprida Corona viruset genom att använda dessa behagliga och tvättbara munskydd. Å du, ett hett tips från coachen, dom rosa munskydden är sååååå snygga! :)

Kika gärna in på Livehome.se där finns massor med bra och lärorik info om munskydden samt även en grym instruktionsvideo på hur du hanterar dom på rätt sätt. Där kan du även se allt annat du skyddar dig emot genom att använda munskydd, bl.a. får du skydd mot pollen som jag hört redan börjat och tydligen är starkare iår än tidigare år, som om vi inte hade nog skit som det är redan...

Ta hand om er nu finisar och jag avslutar väl med 2020´s mest välanvända motto, "håll i och håll ut"! <3

Puss & Kram
/Jennie