Torsdags update!

07.05.2020

Börjar känna mig ganska trött i kroppen. Ni som känner mig vet att jag har flera jobb plus att jag driver eget företag. Så när man redan jobbar typ dygnet runt och plötsligt ska slänga in ytterligare en deltidstjänst då börjar det kännas i kroppen såhär efter att ha jobbat så i 2 månader...

Jag vänder mig åter igen till er som känner mig och säger att ingen av er blir säkert förvånade när jag nu berättar att mitt i all denna trötthet och brist på tid över till vila så tar jag dessutom på mig ett eget "litet" projekt och bygger en ny köksmöbel haha :P Ah är huvudet dumt får kroppen lida, är det inte så man säger? :P

Skämt och sido, det här har varit ett projekt jag velat ta tag i jättelänge och det är något speciellt med våren som gör att jag vill bygga och skapa extra mycket. Så jag kunde inte hålla mig borta från att svetsa ihop den där möbeln jag endast hade designen på i mitt huvud.

Sagt och gjort, nu är den "klar", ja den är iallafall ihop svetsad. Den ska dock lackas 1-2 gånger till och sedan ska det på en grövre ekskiva upptill och möbeltassar under. Sen är den helt klar och redo att flytta in i mitt kök :)

För er som tycker att bilden nedan är svår att förstå så ska jag försöka förklara. Som sagt upptill kommer en ekskiva där jag tänker mig att jag kanske vill ha någon blomma och lite ljus/ljuslyktor. Under skivan så finns det plats för 20 st vinflaskor och även två hyllplan till (dessa två är i stål). 

Tror den kommer passa in så himla bra i mitt kök sen, längtar tills den är 100% klar och jag kan ta lite bilder och visa er :)

Men detta är alltså vad jag pysslat med dom senaste kvällarna när jag egentligen borde tagit chansen att vila eller göra lite pappersjobb (privat). Jaja, sitta still har aldrig varit min grej och säger dom inte det att det är bättre att smida medans järnet är varmt, så det är väl bara att köra på nu medans man har farten uppe liksom :)

Puss och kram på er finisar och jag hoppas att ni alla mår bra och tar hand om varandra! <3 <3 <3