Tisdag, tankar, Tyskland, träna...

03.03.2021

Hej finisar <3 Hoppas ni haft en fin dag! 

Själv har jag jobbat fram till 17, haft elever hela dagen och svetsat TIG samt haft teori. Känns så tråkigt att det bara är 2 månader kvar tills denna klass går ut på APL och sedan pausas utbildningen och det kommer alltså inte starta någon ny kurs i höst :( 

9 fantastiska år hann det bli och som jag älskat att få arbeta med alla elever som gått utbildningen under den tiden! Massa fantastiska människor med drömmar dom arbetat hårt för att uppnå och jag har fått vara en del av resan mot målet, helt underbart och jag kommer sakna det här jobbet otroligt mycket!

Idag är det iallafall tisdag, det brukar vara den dagen på veckan jag är tröttast och har svårast att ta mig upp på morgonen. Men det gick förvånansvärt lätt imorse måste jag säga! Det måste vara det tidiga vårvädret som gör skillnad, att solen skiner in och piggar upp :)

Idag skippade jag wheelie träningen på lunchen, behövde få varva ner och bara koppla av och framför allt låta kroppen vila. Det värker verkligen precis överallt :P Ont här och där och brutal träningsvärk (vilket jag dock gillar!), men kroppen skrek verkligen efter lite vila så det fick den! 

Efter jobbet började tankarna snurra hej vilt igen, det blir typ så varje dag nu efter jobbet när man får tid för sig själv och det blir "tyst" runtomkring... Vad ska jag nu hitta på i höst, det känns som att drömmen om Spanien får skjutas upp en stund... Inte för att jag på något sätt vill det, jag vill till Spanien NU NU NU! Men sånt är livet, det blir inte alltid som man tänkt sig men jag är positiv ändå för om det är något jag lärt mig med åren så är det att det oftast blir väldigt bra i slutändan ändå och ofta t.o.m. bättre än man först tänkt sig :)

Förutom Spanien så går tankarna även väldigt mycket till Tyskland... Jag har som ni vet fått förfrågan om att köra ett gäng återkommande shower där senare i höst. Det känns svårt att förhålla sig till det när Corona fortfarande är så utspritt runt om i hela världen egentligen. Ska jag köra showerna i Tyskland måste jag lägga mycket tid och energi på träning och förberedelser, men gör jag kanske allt helt i onödan med tanke på att ingen egentligen vet om det kommer gå att samla folk för en sådan grej i höst... 

När förfrågan kom först i oktober förra året så tänkte jag spontant att till hösten 2021 är allt "som vanligt igen"... Men nu har jag väldigt svårt att se att det skulle gå att genomföra något liknande inom bara några månader. Arrangören verkar övertygad dock, dom kör på och planerar utifrån förutsättningarna att showerna blir av. Men å andra sidan så måste dom väl tänka så, ja det är svårt helt enkelt, men i slutändan är väl mitt bekymmer kring hur jag ska förhålla mig och tänka kring allt det minsta problemet i allt det här. Det verkligen problemet är ju corona i sig och vad det medför för alla människor i hela världen. Hur kommer livet efter corona se ut, vad blir skadorna/konsekvenserna som vi ännu inte sett? flera 100 miljoner barn har inte gått i skolan på ett år, hur kommer världsekonomin se ut, arbetslösheten... Ja helt plötsligt känns mitt lilla frågetecken extremt litet!

På tal om nått helt annat så har jag ett super roligt samarbete på G som jag är såååå taggad på att få använda och visa er! Alltså jag längtar som ett litet bar inför julafton haha :) Det är en ny typ av träningsprodukt, och det är något specifikt som gör att man kan sätta "sin egen prägel" på den som gör att jag längtar lite extra mycket, jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR sånt här!!!! Så ja det är väl det jag tar med mig nu avslutningsvis, glädjen från att få känna mig som ett glatt litet barn natten innan julafton :) Längtar tills jag får visa er nästa vecka! :))

Nu ska jag sova! Nu dag imorgon, ny arbetsdag dessutom så vill vara pigg och utvilad! Vi hörs imorgon helt enkelt! :)

Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie