Hej då Sverige - Hej Spanien!

03.12.2021

03,45 imorse kom taxin och hämtade mig, hyrbilen lämnade jag tillbaka redan igårkväll eftersom att jag hade 3 stora fullpackade resväskor som alla vägde ganska prick 23kg styck med mig. Jag kände att jag inte ville (orkade) släpa runt på dom tre mitt i natten, ute i snön och kylan, från hyrbilscentret till flygplatsen... Så jag gjorde det enkelt för mig och lämnade tillbaka bilen i förväg och tog sen en taxi med alla väskor till Arlanda.

Planet skulle lyft 06,00 men blev försenat ca 30 minuter då det var snö och is på vingarna som dom var tvungna att spola bort innan vi kunde lyfta. I övrigt var det en smidig flygning och vi hade lite medvind så vi landade på ordinarie utsatt tid iallafall. 

Väl på flygplatsen i Malaga gick allt supersmidigt. Alla mina 3 resväskor kom nästan direkt på bagagebandet så det var bara att lasta upp dom på en rullvagn och knata ut och ta en taxi. Precis som på många andra flygplatser är det väldigt tydligt och enkelt ordnat för dom som vill ta en taxi från flygplatsen så allt gick supersmidigt även fast jag hade all min packning att släpa på!

Jag var hemma i lägenheten strax efter klockan elva, hoppade i skönare kläder, packade upp alla väskor och gosade med kaninerna i väntan på att Gustav skulle komma hem från jobbet. :)

Nu är klockan sju på kvällen och jag kämpar med att hålla ögonen öppna :P Ska dock gå och lägga mig tidigt idag, sova ikapp lite förlorad sömn efter mitt hektiska schema i Sverige, sen jobbar jag imorgon också så det kan vara bra att få några timmars extra sömn inatt :)

Hoppas allt är toppen med finisar, ta hand om er så hörs vi snart igen! <3

Puss & Kram
/Jennie