Tillbaka i rampen!

14.07.2020

Som jag har väntat på den här dagen! Skadorna har tyvärr hållt ett hårt grepp om mig dom senaste åren och jag har därför inte kunnat utöva min stora passion, FMX (Freestyle Motocross) som jag önskat.

Men vet ni vad! Idag var jag äntligen redo att testa mina vingar igen! Idag tog jag mitt första hopp i rampen på 3 år.

Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva känslan just nu, jag är så otroligt lycklig!!! Helt ärlig så var jag inte säker på att den här dagen faktiskt skulle komma... Jag har haft riktiga problem med skadorna och både vänster hand och höger axel har strulat riktigt ordentligt.

Sen är det psyket såklart! Det är nog den tuffaste biten för mig, att få huvudet att våga. När man sitter hemma är det lätt att vara "kaxig" men när man står där vid rampen så blir det något helt annat...

Som dom flesta av er redan vet så började jag köra Cross när jag var 3 år. Jag han hoppa i ca 2 år innan jag var tvungen att ta ett uppehåll. Där och då trodde jag ALDRIG att det skulle resultera i ett 3 års långt uppehåll. Men vet ni, när jag tog det där första hoppet idag så kändes det som om jag inte ens varit borta från hoppningen en vecka. Det kändes helt magiskt!

Jag är tillbaka!!! :)

Ta hand om varandra finisar!!! <3
Puss & Kram
/Jennie