Torsdags-uppdatering!

22.10.2020

Hej finisar! Vaknade upp till spöregn och allmänt grått väder. På tok för blött för att kunna träna FMX var det iallafall så var inget att ens fundera kring huruvida jag skulle hoppa idag eller inte... tyvärr!

Motivationen har svajat lite men nu när den äntligen är på topp igen så vill inte vädret samarbeta alls! Som det ser ut ska det fortsätta spöregna fredag-söndag men jag hoppas väderprognosen har fel och att regnet upphör så jag kan få till iallafall ett träningspass i rampen denna helg.

Idag valde jag att åka till kontoret och få lite jobb gjort där istället! Har suttit framför datorn nu några timmar och tänkte strax gå och fixa lite med crossen, byta olja och ladda batteriet och sånt småfix... 

Utöver det ska jag ta lite bilder för några kommande samarbeten på instagram bland annat. Vad pysslar ni med idag? Är ni lediga eller jobbar ni?

Jo just det, jag får mycket frågor om vad jag har aktiva rabattkoder just nu, så jag tänker att jag gör det enkelt för både mig och er och listar dom här nedanför :) 


Nu ska jag jobba på här på kontoret en sväng, hoppas ni alla får en mysig dag och hoppas att vart ni än är så har ni bättre väder än vad jag har här hos mig :P

Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie