Svetsar ny ramp!

08.02.2021

Ni vet att jag arbetar som svetsare va? Eller jag arbetar som svetslärare sen några år tillbaka men i grund och botten är jag svetsare... 

Från början arbetade jag som butikschef på NK i Stockholm men jag drömde om att få testa livet som svetsare så jag sadlade helt enkelt om :)

Idag har jag även en egen svetsverkstad där jag producerar både saker till mig själv och gör diverse kundbeställningar.

Just nu håller jag dock på med ett eget arbete som tar all min ledig tid. Som ni vet är jag tillfrågad att köra en speciell show i Tyskland senare iår. För att kunna medverka i denna show så behöver jag svetsa både en helt ny typ av ramp samt svetsa en tillhörande landning.

Jag gjorde en ramp som jag testade men kände att jag behövde göra vissa modifikationer så nu håller jag på att svetsa en ny ramp. 

Landningen är mer eller mindre klar, jag ska bara svetsa på sträckmetallen som ska sitta uppe på landningen. Rampen börjar ta sig den med och jag tror jag kommer vara klar med allt denna vecka. 

Anledningen det tar tid är för att jag har så mycket annat på G också, så det blir jobb på rampen en timme här och en timme där... Men snart så :)

På tal om svetsning, om det är någon runt om Stockholm som är sugen på att utbilda sig till svetsare, tjej som kille, så börjar vår nästa utbildning i augusti iår och ansökningarna öppnades upp idag. Kika in på vår hemsida för mer info! 

Okej finisar, nu ska jag fixa lite käk! Ta hand om er så länge! <3

Puss & Kram
/Jennie <3