Supertips: HUMLE BodyButter

10.06.2021

Hej finisar, här sitter jag len som en babystjärt! 😁

Hur kommer detta sig då? Jo det hela grundar sig faktiskt i ett tipsa från en av er. Jag la ut en förfrågan på min instagram för ett tag sedan och efterlyste en bra bodybutter då jag upplevde att jag var något torr, särskilt benen och sen fanns det lite extra utsatta partier så som knän, anklar och armbågar.

Idag är jag superglad att jag fått möjligheten att dela med mig av detta tips till er tillsammans med en rabattkod (tbg20) som ger er 20% rabatt från Humle.

HUMLE Bodybutter Apelsini är en vårdande kräm för hela kroppen som både mjukgör och skyddar normal, torr och känslig hy. Den ger din hud en naturlig lyster, mjuk känsla, näringsrik återhämtning och återfuktning.

Skönhetsredaktörerna har dessutom utsett HUMLE Bodybutter Apelsini till Årets ekologiska kroppsprodukt med motiveringen "Gnistrande blandning mellan lugnande humle och exotisk apelsin gör den här produkten till ett stjärnskott på hudvårdshimlen"!

Själv så är jag tokkär i denna deras bodybutter, men jag gillar även deras andra produkter massor! Kan varmt rekommendera produkterna ni ser i bilden nedan då det är dessa jag testat hittills. 

Jag älskar att produkterna tillverkas för hand här i Sverige, närmare bestämt på en gård i Ydre och att all hudvård från Humle är tillverkad av av enbart superfina ekologiska oljor som innehåll.

Ni kommer tacka mig efter att ni testat detta och ni kommer märka skillnad på bara en dag! Alltså ni ska se området runt mina anklar och knän. Jag var torr och huden kändes nästan lite hård här. Efter bara en dag märkte jag stor skillnad och efter två dagar var jag bebislen 😍

Sen det faktum att jag springer och öppnar burken typ var femte minut bara för att få dofta lite på den haha, ja det är en helt annan historia! Men ja den luktar så friskt och gott! Superfräscht helt enkelt!

Nu ska jag avrunda här och förbereda mig lite extra inför kvällens tenta! Håll tummarna för mig och ta hand om er finisar! ❤️

Puss & Kram

Jennie