Skönhetsbehandlingar för hemmabruk

15.04.2020

Jag ställde en fråga på min instagram (@TheBikergirl) där jag undrade vad ni känner att ni saknar för att ni avstår från det just nu p.g.a. rådande corona situation.

Det var både högt och lågt, vissa saknade otroligt mycket medans vissa andra inte saknade något faktiskt. Kanske är det lite olika vart i landet eller världen man bor också. Men en sak som många nämnde att dom avstår ifrån och saknar var skönhetsbehandlingar.

Det slog mig att det är ju faktiskt inget vi behöver avstå ifrån, inte helt och hållet iallafall. Det är ju så smidigt idag att vi kan sitta vid datorn eller telefonen och klicka hem i stort sett vad som helst. Så är man i en situation där man behöver hålla sig hemma kan man med bara några få klick ändå få hem det man behöver :) Och idag levererar ju dom flesta företag hem till dörren om man vill :)

Jag tog iallafall tillfället i akt och satte ihop ett litet collage med grymma tips på skönhetsbehandlingar man kan göra hemma. 

Jag fullkomligt älskar Swiss Clinic och rekommenderar dom starkt! Alla deras produkter håller otroligt hög kvalité och dom känns även väldigt lyxiga, dom ger nästan känslan av att faktiskt vara på ett härligt spa och att man får en riktig behandling. Ett tips, om du bor ihop med någon, kör en spa behandling på varandra, ta vara på tiden ni har hemma tillsammans nu och försök se den som något positivt. Tänk när allt det här är över kanske vi alla kommer ut i verkligheten igen med supervita tänder, världens lenaste och finaste hy , vi kanske dessutom har tagit vara på tiden och hunnit varva ner laddat batterierna så vi är redo att "kick some ass" och nå alla våra mål här i livet, hur nice låter inte det??? :))

Nu ska jag se om Gustav vill köra lite spa kväll med mig här hemma :)

Puss och kram hjärtisar!!! <3