Skinroller 3in1

14.10.2020

Jag vill passa på att påminna om att min rabattkod BIKERGIRL200 som ger er 200kr rabatt på "Skinroller 3in1" från Swiss Clinic fortfarande fungerar finfint att använda :) Själv har jag nu använt skin rollern i snart 2månader och jag älskar den! 

Det är en uppfriskande hudvårdsrutin att ha, jag tycker verkligen om känslan efter att jag rollat mitt ansikte eller min kropp. Vanligast är att jag rollar ansiktet eller benen men den fungerar lika bra över hela kroppen och kan användas där du upplever att du har någon typ av "problem". 

Någon av er som testat skin roller? Om du inte gjortdet ännu så kan jag varmt rekommendera den och jag vill slå ett slag för denna 3in1 roller från Swiss Clinic där du alltså får 3 olika nålhuvuden du enkelt kan byta emellan.

Dels är det en roller för kroppen, den är lite bredare för att man ska få med en större yta snabbare. Sedan är det två mindre nål-huvuden för ansiktet. Det ena med 0,2 mm nålar och den andra med 0,5 mm nålar.

Jag kör 0,5 mm över hela ansiktet förutom runt ögonen där huden är tunnare, där använder jag den med mindre nålstorlek. Själva rollern är superenkel att använda. Det ända jag egentligen behöver tänka på är att rolla i alla olika riktningar, upp och ner, höger till vänster och diagonalt :)

Rollar gör jag fem dagar i sträck, sedan låter jag huden vila lika länge, alltså fem dagars vila. Efter det rollar man på så, fem dagar, vila fem dagar om och om igen i ca två månader, sedan behöver huden få vila ca 2 månader innan man kan påbörja en ny "kur".

Ett nålhuvud håller för hela två månaders perioden, men sen bör du byta till ett nytt nålhuvud inför nästa period. Det är det som är så bra med den här skin rollern att man bara behöver byta själva nålhuvudet, supersmidigt! :)

Tänk på att alltid göra rent skin rollern efter varje gång du använt den. Jag använder en sanitizer spray från swiss clinic vilket gör det så enkelt och smidigt att rengöra rollern. Jag bara sprayar några sprut på den sen är det klart :)

Rollern pch dom olika nålhuvudena levereras dessutom i en supersnygg box, så är du sugen på att ge bort denna i present så är det en väldigt fin gåva! :)

Ordinarie pris är 799kr för hela kitet men med min kod BIKERGIRL200 får ni den alltså för endast 599kr :)

Nu vill jag passa på att önska er alla en fin dag, hoppas ni haft en bra start på veckan och att ni får en fortsatt härlig vecka! Ta hand om er och varandra nu finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie