Sista turen med min 790...

01.10.2020

Vilken fantastisk sista tur det blev! Jag var ute tills det blev mörkt och det var faktiskt riktigt okej väder idag! :) Temperaturen höll sig ganska stadigt på 16 grader under hela turen, det var väl sista kvarten när det började skymma som graderna började sjunka rätt snabbt men jag har ju som ni vet värme i styret och det gör en så otroligt stor skillnad att ha det! Vill verkligen ha det på nästa hoj också! 

Jag körde norr om Stockholm, gillar området mellan Vallentuna, Märsta och Väsby.  Finns så mycket fina små kringelkrokiga vägar där! Körde utan GPS och bara mysåkte, villade bort mig några gånger men kom alltid ut någonstans jag kände igen mig tills slut :)

Hade med mig kameran och stativet i packväskorna på hojen så lyckades få till lite bilder även fast jag var ute helt själv. Bjuder på en bild här så länge, sparar lite på dom andra så länge :)

Idag var som sagt sista turen på denna hoj vilket känns jätte sorgligt! Kändes nästan som att jag skulle fälla en tår när jag rullade hem på vår gata och ställde in hojen i garaget för sista gången... Men jag vet att jag kommer få en toppensäsong även nästa år och jag är övertygad om att jag kommer älska nästa hoj lika mycket!

Men för er som är osäkra på vilken hoj ni ska skaffa så kan jag verkligen rekommendera KTM 790 Duke. Jag har haft samma modell två gånger nu, första hade jag 2018 års modell sommaren 18 + 19, sedan iår har jag haft 2020 års modell och äääääälskat den!

Imorgon lastar jag hojen på bilen och åker till Örebro för att lämna ifrån mig hojen till KTM Scandinavia. Jag är verkligen evigt tacksam för att jag även iår fick möjligheten att ha en hoj och provköra hela sommaren, att få vara en del i KTM´s team är något jag är otroligt stolt över och något som gör mig så otroligt glad! Jag kör ju KTM både när jag kör cross och MC och KTM har alltid varit det märke som dom jag sett upp till inom FMX:en kört, så ja, att jag fick den här möjligheten i år igen det betydde så otroligt mycket!

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med datorn och kolla på lite grejer till vårt hemmagym vi håller på att fixa här hemma :) 

Ta hand om er finisar och ta vara på varandra också! <3

Puss & Kram
/Jennie