Renoverar entrén

12.04.2020

Som ni vet jobbar vi hela den här påsken, men vi lyckades faktiskt få vara lediga nu 2 dagar, lördag och söndag :) vi har passat på att renovera våra entré här hemma.


Väldigt glad att Gustav har en sån snäll vän som Christian som valde att spendera sin lediga helg med att hjälpa oss. Nu gick allt snabbt och smidigt och det blev så sjukt bra :)


Vi är inte helt klara, vi ska dit med ett räcke också, men det sätter vi upp själva sedan. Räcket är redan klart, det har det vart i flera månader. Vi var bara tvungna att  renovera själva uteplatsen som räcket skulle stå på först :)

Först fick vi riva allt det gamla, sen var det bara att bygga nytt. Det gamla var ett ”riktigt fuskbygge, stod inte alls bra och lite konstigt byggt, men nu är det fasiken byggt efter konstens alla regler och bra som bara den blev det :))

Här nedan ser ni resultatet på själva trallen. Nu återstår som sagt bara räcket, byte av ytterdörr, lite småfix, sen är det klart och redo att inredas med utemöbler och blommor och sånt :))