Pool från Poolgiganten!

03.06.2020

Vilket fantastiskt väder vi har! Jag har länge drömt om att ha en egen pool hemma på tomten och denna fantastiska värme och strålande sol som det bjuds på nu har verkligen väckt liv i mina tankar kring att skaffa en pool på baksidan av vårt hus. Tänk, att bara kunna glida ut och ta ett dopp ute på tomten, att kunna sola och bada hemma, ja det låter magiskt tycker jag!

Även om jag är en väldigt händig person som oftast försöker lösa det mesta själv när jag får idéer kring att bygga eller renovera så är det här med pooler något jag har NOLL kunskap kring. Jag tänker att detta är det bäst att låta proffsen sköta! Så jag har helt enkelt lagt mitt fokus på att kolla runt bland alla olika företag som säljer pooler för att hitta ett seriöst företag med bra service och den bästa kvalitén.

Efter rekommendationer kom jag i kontakt med Poolgiganten och även fast jag hittade detta företag via rekommendationer från nära vänner så ville jag fortsätta att se vad andra som köpt en pool via Poolgiganten tycker om dom.

Jag antar att jag är sån helt enkelt, jag vill alltid göra noga research för att vara säker på att jag väljer rätt. Särskilt i en situation som denna, när jag funderar på att investera i något långsiktigt där kvalitén är A & O.

Det som var gemensamt och tydligt mellan alla omdömen jag läste gällande Poolgiganten var att alla verkat få ett fantastiskt bemötande och riktigt bra service samt att alla nämner kvalitén som toppklass! Ja, jag känner mig minst sagt i trygga händer nu och jag känner att jag är säker på att detta är företaget jag vill köpa pool ifrån om jag slår till! Eller rättare sagt, NÄR jag slår till! ;)

Nu har jag gått vidare till nästa fas i den här processen att skaffa pool, jag kallar den för fas "övertala sambo" haha! Gustav är ju ekonomen i vårt förhållande, han tänker noga igenom alla ekonomiska beslut, både 1 och 10 gånger... Jag kanske är lite mer att "vi lever bara en gång". Men jag måste säga att tillsammans fungerar vi väldigt bra, vi kompletterar varandra.

Vi blev faktiskt båda två väldigt positivt överraskade över priserna på dessa pooler från Poolgiganten. Vi har tidigare tittat på olika typer av badtunnor/spabad och tyckt att dom var väldigt dyra. Så jag var väl mer eller mindre inställd på en ganska saftig prislapp när vi nu helt gått över till att kika på pool istället, men nej helt ärligt blev jag chockad över hur "billiga" poolerna var. Missförstå mig inte, det är klart att en pool inte är gratis, men för den kvalitén och något med den livslängden så tycker jag att dom var otroligt prisvärda.

Nu lutar det mer och mer åt att vi faktiskt beställer en pool från Poolgiganten. Vi har faktiskt t.o.m. börjat titta på mått och jämföra dom olika storlekarna för att se vilken som skulle passa bäst på vår tomt. Jag har även använt snörslå för att markera upp måtten på dom olika poolerna så grannen frågade häromdagen varför jag hade färgade streck över hela tomten. Tror bestämt att jag sådde ett frö även hos honom när jag berättade vad jag höll på med, så det skulle inte förvåna mig om vi båda har en pool på tomten innan året är slut :)

Men allvarligt, ni håller väl med om att det vore drömmen om att ha en alldeles egen pool att ligga och jäsa i hela dagarna!?!? Känner du, precis som jag, suget på en egen pool så rekommenderar jag dig att kolla in Poolgiganten. Även om jag inte handlat från dom själv ännu så känner jag mig väldigt trygg i att rekommendera dom utifrån min egen research och dom rekommendationer jag fått. Du kanske inte har bestämt dig för en pool ännu, utan bara är lite nyfiken och vill veta mer, då rekommenderar jag dig fortfarande att besöka Poolgigantens hemsida, där finns all information du kan tänkas behöva. Jag fick till och med svar på många frågor jag inte visste att jag hade! Så minsta fundering du har på att skaffa pool så tycker jag att du ska gå in och läsa all info som dom så tydligt bjuder på där. :)


Som jag nämnde i början av detta inlägg och som ni säkert redan vet ändå om ni följt mig här på bloggen ett tag, så är jag en relativt händig person, likaså Gustav. 

Det som är så bra med Poolgiganten är att här kan du välja att få allt du behöver för att själv kunna bygga din pool eller få hjälp med att hitta duktiga poolmontörer som hjälper dig att färdigställa din pool utefter dina önskemål. 

Själv känner vi att vi gärna gör arbetet själv, nu när vi vet att Poolgiganten skapat förutsättningarna för att vi ska lyckas med jobbet! 

Passar även på att bjuda på lite härliga poolbilder från våra senaste utlandsresor, det är ytterligare en faktor till varför jag drömmer om en pool hemma. Jag har så många minnen härliga minnen från alla våra resor och jag drömmer alltid om att ha en egen pool hemma när vi är på resande fot. Jag tror att ha en egen pool hemma på tomten kommer att öka min semesterkänsla när jag är ledig och spenderar tiden på hemmaplan, jag tror dessutom att poolen kommer öka min lust till att faktiskt vilja spendera tiden hemma och t.o.m. kanske prioritera det framför resor, åh nu blev mitt sug efter pool helt plötsligt ännu större, jag som inte trodde det var möjligt! :P Jag hoppas att mina bilder nedan kan bjuda på lite inspiration och kanske öka även ert sug efter en alldeles egen pool. :)

Ja vi får väl se, jag kanske bjuder in er alla på poolfest senare i år då :) Eller om ni har en pool så får ni bjuda in mig :) Oavsett, ta hand om varandra nu i sommarvärmen och kom ihåg att dricka mycket vatten, dock inte poolvatten, det ska ni bada i! ;) 

Puss & Kram <3
/Jennie