Pigg & glad!

28.04.2020

Hej finisar! <3 Hoppas det är bra med er alla! Med mig är det riktigt bra faktiskt :)Jag hade en period förra veckan då jag kände mig jättetrött och hängig, inte sjuk på något sätt, bara helt slutkörd typ. Kroppen kändes matt och utarbetad och jag hade absolut ingen energi över när jag kom hem från jobbet på kvällarna. 

Det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag jobbar typ dubbelt så mycket än vanligt just nu p.g.a. Corona pandemin... Men det slog mig även att jag slarvat med både spirulinan och folsyran den senaste tiden. Folsyra är något som jag vet att jag har brist på och något jag ätit som tillskott sedan jag var ca 16-17 år. Såfort jag slarvar med den blir jag trött och mitt immunförsvar försämras. Tydligen är det inte alls konstigt att vi kvinnor har brist på det, jag är ingen expert på området alls men så sa min läkare till mig iallafall när hon förklarade varför jag hade brist på det. När jag började äta folsyra fick jag det utskrivet avmin läkare men idag kan man köpa det receptfritt både på apotek och hälsokost och liknande. 

Som sagt Folsyra är ett kosttillskott som ger flera bra effekter, från att stödja immunförsvarets system till att minska trötthet. Idag beställer jag min folsyra HÄR (annonslänk från protein.se), en burk med 60 kapslar kostar 69kr. Man tar en tablett varje dag så den räcker alltså ca 2 månader. Jag har dessutom en rabattkod till er som ger er HELA 25% rabatt på hela sortimentet (dock inte paketerbjudanden), allt ni behöver göra är att använda koden BIKERGIRL hos Protein.se så får ni alltså 25% rabatt :) Så bra, eller hur! :)

Om ni har följt mig ett tag så har ni garanterat "hört" mig prata om Spirulina måååånga gånger. Det ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Jag blev tipsad om att börja dricka detta dagligen för ca 1 år sedan då jag kände mig trött och energilös och ofta blev förkyld. Jag har aldrig riktigt hört talas om det innan men efter alla tips och efter att ha googlat sönder och verkligen läst på så kände jag att WOW det här måste jag ju bara testa!

Jag tänker inte ljuga för er och säga att det var gott, för fy sjutton det var det verkligen inte! Men jag höll i och pinade i mig det och det tog inte många dagar innan jag började märka effekten av denna superprodukt! Återigen, jag är ingen läkare och jag har inga bevis, utan jag pratar enbart utifrån min egna upplevelse nu, men jag är frälst av denna produkt! Inte nog med att jag känner mig piggare och fräshare i kroppen, jag upplever även att den påverkar mitt humör massor till det positiva. Jag känner mig gladare på något sätt. Alltså jag är en person som oftast är väldigt glad, men ändå så känner jag mig ännu gladare, livet känns lättare och jag kommer på mig själv att jag ler mer hela tiden när jag dricker detta regelbundet. Jag tacklar motgångar mycket lättare också. På något sätt så påverkar den min sinnesro, säger man så? 

Jag har iallafall "sålt" in denna produkt till typ alla jag känner, min sambo, min mamma och pappa och mina vänner och alla säger samma sak, WOW!!! 

Vill ni testa spirulina så rekommenderar jag er att KLICKA HÄR (annonslänk i samarbete med Superfruit) och använda min kod super20 så får ni 20% rabatt på hela sortimentet (förutom redan rabatterade produkter och paket). 

På den sidan finner ni även massa bra recept och tips på smoothies och liknande som ni kan göra för att göra spirulinan lite med lättdrucken. Jag dricker den oftast bara rakt upp och ner blandat med vatten. Som sagt, det är inte supergott så, men jag har lärt mig att bara göra det. Ibland unnar jag mig en god smoothie med spirulina i också och jag kan verkligen tipsa om det om ni har svårt för att dricka den bara som den är blandat med vatten. 

Vill ni ha mer tips på bra grejer att äta och dricka, vitaminer, tillskott eller likande så hojta till, jag har några till favriter kvar på lagret att tipsa om ;) Men dessa två kan jag helt enkelt inte vara utan och jag märker sådan enorm skillnad på mitt välmående i allmänhet när jag tar dessa produkter regelbundet. Så ett megatips från botten av mitt hjärta till er alla! 

Puss och kram finisar! <3