Övning ger färdighet...

08.03.2021

Ännu en klyscha i rubriken! Hej förresten :) Hoppas ni alla haft en fin helg! <3 Själv hade jag en något deppig lördag, mycket tankar... Men söndagen spenderades med en av mina bästa vänner Ronja, vi åt lunch, myste och jag övade lite mer på bakhjulskörningen :)

Som ni vet köpte jag ju den lilla hojen för att kunna öva bakhjul. Fått tips från många andra om att göra så då man kan träna med fötterna i marken som "stödhjul"... Mmmm skitsmart så länge man inte är 152 cm.... Jag når ju inte ner när jag lyfter upp hojen på bakhjulet hahaha, alltså jag orkar inte med mig själv och mina korta ben!!! Hur är det ens möjligt??? Jag har köpt en barnhoj men når alltså inte ner som varenda annan vuxen verkar göra.... 

Jaja, inget att gråta över! Får helt enkelt hoppa över det steget i träningen och öva med fötterna uppe, det är ju ändå så man ska köra sen tänker jag...:) Jag skulle ljuga om jag sa att jag var en naturbegåvning eller ens hade lite talang för detta... Jag är utan tvekan bäst i luften men å andra sidan blir man ju bra på det man nöter och tränar på så det är väl bara att fortsätta att träna så mycket jag bara kan så ska det förhoppningsvis gå till slut :)

Just nu skulle jag säga att jag får upp hojen superlätt, det svåra är att ligga kvar där och lyckas balansera det med gas/broms. Jag vill gärna släppa gasen direkt istället för att använda fotbromsen för att reglera. Men som sagt, jag nöter och tränar på och jag gör absolut framsteg även om dom inte är enorma :)

Men visst är den ganska söt min lilla minihoj jag tränar på :) Är bra sugen på att beställa ny plast och nytt dekalkit även till min stora hoj, KTM 350 sx-f. Hade vart kul om dom matchade varandra, stor och liten :)

Nu ska jag slänga i mig lite frukost och bege mig iväg till jobbet. Jätteledsen över att detta är min sista klass, men glad och tacksam över den tid som varit och jag ska verkligen ta vara på sista tiden EXTRA mycket nu!

Vi hörs senare finisar! Ta hand om er och hoppas ni får en underbar dag! <3

Puss & Kram
/Jennie