Ny vecka - nya möjligheter!

01.03.2021

Haha det låter så klyschigt, rubriken alltså... Men det var verkligen så det kändes imorse när jag vaknade. Klockan ringde tiiiidigt men solen var redan halvvägs uppe och lyste in och livet kändes härligt och "enkelt", kände verkligen nu kör vi!

Det har som ni vet varit väldigt mycket den senaste tiden, förra veckan kom dessutom beskedet som jag befarat men ändå hoppats på att slippa. Det var tungt att få veta att utbildningen där jag arbetar, utbildningen jag varit med och startat upp för nästan 10 år sedan, nu kommer att pausas då man inte hittar en ny lokal som ligger inom ramen för utbildningens budget...

För min del innebär detta att denna klass blir den sista, kanske inte för alltid såklart, men för en längre period här framöver. Självklart är jag jätteledsen över det, utbildningen betyder otroligt mycket för mig, jag ÄLSKAR mitt jobb och möjligheten jag haft här när det kommer till att hjälpa andra människor nå sina drömmar och förändra sina liv och sin framtid.

Även om jag fortfarande är ledsen över beslutet som fattades förra veckan så kändes det lite lättare imorse och jag kände spontant när jag vaknade och solen sken in att okej då, ny vecka - nya möjligheter! Nu kör vi! När en dörr stängs öppnas så många andra och nu får jag helt enkelt ta och börja känna på alla andra dörrar för att se vilka som är öppna :)

Jobbade fram till 17 idag, hade fullt upp hela dagen, mitt fokus är såklart att ge min nuvarande klass 100% och göra allt jag kan för att dom alla ska lyckas så bra som möjligt!

Lunchen spenderade jag ute i solen, Gustav sopade asfaltsplanen åt mig så jag kunde träna lite bakhjulskörning :) 

Nu på kvällen har jag tagit det lugnt hemma, lagt en beställning på mat från mat.se för att undvika spring i affärer. Jag har väl mer eller mindre handlat där sedan Corona bröt ut med undantag ibland när man behövt något akut och jag har sprungit in på affären lite snabbt. 

Men nu efter att regeringen gått ut med nya restriktioner med start idag så känns det ännu viktigare för mig att försöka undvika att besöka affärer. Sen är det så smidigt att beställa på nätet och få allt hemkört, sparar mig så mycket tid. Rekommenderar starkt mat.se då dom har ett brett utbud, bra kampanjer/erbjudanden varje vecka samt snabba leveranser :)

Jag måste förresten bara lägga upp en bild på himlen från när vi körde hem från jobbet ikväll också, alltså jag är en riktigt sucker för när himlen blir så där färgad, satt helt lyrisk i bilen hela vägen hem :)

Nu ska jag kolla lite serie med Gustav och mysa med våra kaniner :)

Vi hörs imorgon finisar, ta hand om er! <3

Puss & Kram
/Jennie