Nostalgisk!

24.02.2022

Känner mig väldigt nostalgisk just nu, Smartshake har släppt en ny MTV inspirerad kollektion med supersnygga vattenflaskor både i plast och rostfritt stål. Bara tanken på MTV gör mig sådär riktigt härligt nostalgisk så jag beställde självklart hem en ny vattenflaska direkt! 

För mig föll valet på den vita vattenflaskan, dels för att jag just nu är extra kär i allt som är vitt, det känns så fräscht här i Spanien med just vitt, men sen kanske framförallt för att jag gillar att den är i rostfritt stål.

Blev positivt överraskad över hur lätt flaskan i sig är, har några stålflaskor från andra märken sen tidigare och dom väger betydligt mer vilket blir jobbigt i längden eftersom flaska kommer fyllas med något och bli önnu tyngre och jag vill kunna ha med mig mina flaskor när jag t.ex. drar iväg på långpromenad...

Något annat jag uppskattade mycket med denna var själv "locket", det har en praktiskt "ögla" som man enkelt kan trä saker igenom, t.ex. tänker jag att jag kan trä bandet på en väska igenom och låta flaskan hänga på väskan :)

Lägger en direktlänk till flaskorna här och passar även på att bjuda på en rabattkod som ger er 15& rabatt på ALLT från Smartshake, koden är giltigt till 31/3 :)

Nu ska jag ta och poppa lite musik och städa av lägenheten lite :) Önskar er alla en fin dag, ta hand om er finisar så hörs vi snart igen! <3

Puss & Kram
/Jennie