Nästan ett år sedan sist!

20.04.2023

Inte riktigt, men heller inte långt därifrån... Det har alltså gått snart ett år sedan jag skrev något här sist. Varför kan man fråga sig och skulle jag svara helt ärligt på den frågan så skulle ni nog knappt tro mig eller tänka att "nej men nu måste hon överdriva!"...

I höstas hände ganska mycket saker som gjorde att jag helt enkelt inte orkade med, allt började med att vår bil havererade och det var så mycket strul i den svängen att jag idag känner att jag har trauma från kontakten med försäkringsbolaget. Det är kanske lite här jag tänker att ni måste tro att jag överdriver... 

Det var förvisso inte försäkringsbolaget själva som var "boven i dramat", utan deras utlandsjour som har hand om deras ärenden när någon av deras kunder drabbas på resande fot. Allt började fantastiskt när det kommer till kontakten med dom, men det vände tyvärr fort och det är inte förens idag över 6 månader senare som jag kan släppa det där och gå vidare. Processen var lång och utdragen men eftersom att det äntligen är över tänker jag lägga det helt bakom mig!

Utöver ovan nämnda problem så insjuknade även vår ena kanin, Plutten. Det är också en lång och utdragen jobbig historia som tyvärr fortfarande är pågående, hon ör fortfarande väldigt sjuk. Hon har opererats två gånger, varav sista gången fick dom operera bort hennes ena öga. Utan att göra historien alltför lång så mår Plutten bra samtidigt som hon fortfarande har besvär. Plutten är glad och pigg, kelig, busig och vill vara med. Men det visade sig att hon har en kronisk sjukdom och det går upp och ner från dag till dag. Veterinären har gjort oss inställda på att det kan komma en dag då hon måste få sova, men så länge hon inte lider på något sätt, så länge hon är pigg och glad och visar att hon vill leva vidare så kommer vi göra allt i vår makt för att hon ska få det bästa tänkbara livet en kanin kan ha, vår lilla bebis <3

Listan över saker som gjort att jag inte orkat med kan göras LÅNG men jag tänker att eftersom att jag nu äntligen tagit mig i kragen och bestämt mig för att fokusera på det positiva och även komma tillbaka och vara aktiv här, PÅ RIKTIGT AKTIV, regelbundet haha :P så tänker jag att jag ska berätta lite positiva saker för er också, vi vänder blad så att säga och blickar framåt nu :)

Något superkul och positivt är att jag fått äran att fortsätta vara ambassadör för KTM, jag kommer under denna säsong få köra en KTM 890 Duke GP som jag hämtade ut för några veckor sedan. Denna motorcykel kommer att stå i Spanien och jag kommer köra den när jag är där nere. För dig som undrar vart jag är just nu, så är jag i Sverige, hemma i Kramfors :) Förstår att det inte är lätt att ha koll så som jag far omkring och särskilt nu när jag tittar in såhär plötsligt efter nästan ett år :P Men för er som fortsatt att följa mig på Instagram så har ni nog ganska bra koll och vet att jag åker flitigt fram och tillbaka mellan Sverige och Spanien och kommer fortsätta med det även framöver :)

Som sagt, just nu är jag i Sverige men redan om en vecka flyger jag ner till Spanien för att köra hoj varje dag i 3 veckor :) Det är något jag verkligen ser fram emot och är taggad på! 

Hoppas ni är lika taggade som jag på att jag är tillbaka här! :) Jag kan se i statistiken att ni varit flitiga här inne trots att jag inte uppdaterat något, jag hoppas det betyder att ni vart inne i förhoppning om att jag ska ha skrivit något och att ni därför är extra glada nu när jag äntligen gjort det :)

Superkul att äntligen vara tillbaka här igen!
Vi hörs igen imorgon :) Ha det toppen så länge, puss och kram! <3
/Jennie