Nästan 3 veckors uppehåll...

06.05.2021

Hej finisar! ❤️

Shit det känns nästan lite konstigt att sitta här och skriva igen, 3 veckor låter kanske inte så mycket men för mig är det en lång tid när det kommer till att vara inaktiv här på bloggen...

Jag påbörjade lite olika studier för några veckor sedan och det är därför jag vart tvungen att låta bloggen bli lite lidande. Förutom att jag arbetar ca 75% som svetslärare och driver eget föreatg utöver det, arbetar med sociala medier och skapar även material för andra företag så har jag nu även börjat studera. 

Som tillägg läser jag inte bara en kurs/utbildning utan två helt olika oberoende av varandra på olika skolor. Dels läser jag företagsekonomi och redovisning på distans/heltid, sedan utbildar jag mig inom brandskydd och brandsäkerhet för att bli instruktör inom dessa områden.

Dagarna har mer eller mindre sett ut som så att jag åkt till jobbet 6,30 och kommer hem runt 18... Sedan har jag suttit med distansutbildning fram till midnatt varje dag. Helgerna har gått åt till att försöka arbeta med kommande uppgifter så mycket som möjligt för att frigöra tid under veckorna. 

Igår (onsdag) examinerade jag mig som brandskyddsinstruktör, så från och med nu är det "bara" studierna med företagsekonomin som kommer ta min tid utöver mina vanliga arbetssysslor. 

Men ni ska veta att det är inte bara ni och bloggen som blivit drabbade, jag har fått åsidosätta hojkörningen och "lekdagar" med vänner med. 

Många har frågat mig hur jag orkar, men det går bra eftersom jag vet att det är under en kortare period plus att jag valt detta själv och jag vet vad målet är och hur det kan förbättra min framtid, öppna fler dörrar helt enkelt. Det är ett viktigt tips jag gärna delar med mig av, när det är mycket är det viktigt att man hår sitt slutmål tydligt framför sig, det gör det lättare att fokusera och orka med. 🙏🏼

Älskar att dra på en ansiktsmask när jag ska sätta mig och studera, en av fördelarna att studera på distans :)
Älskar att dra på en ansiktsmask när jag ska sätta mig och studera, en av fördelarna att studera på distans :)

Just nu ligger jag faktiskt väldigt bra till tidsmässigt, har hunnit med morgondagens lektioner redan, har en tre timmars tenta jag ska göra senare idag, men utöver det kan jag faktiskt "ta ledigt" fram till på måndag. Jag kommer såklart att sitta lite även i helgen och börja bocka av nästa veckas lektioner lite smått men om vädret tillåter så ska jag nog ha utrymme att ta mig tid för lite hojkörning också 😍

Framförallt så kommer jag ha tid att prata med er som vanligt igen här nu framöver och det glädjer mig! 😍

Ta hand om er finisar! ❤️

Puss & Kram

/Jennie