Mysig tisdag trots regnet!

29.12.2020

Hej finisar! <3 Hoppas ni haft en mysig dag. Här i Sthlm har det regnat större delen av dagen, som dom flesta andra dagar just nu :P 

Min grundtanke från början var att verkligen ta tag i den här dagen och bege mig iväg till min verkstad direkt efter frukosten för att få massa jobb gjort där. Men varken jag eller Gustav var särskilt morgonpigga imorse, nej istället kände vi båda för att ligga och dra oss så länge som möjligt och frukosten blev nog snarare en lunch haha...

Men jag har absolut noll dåligt samvete för det, tvärtom tycker jag att det är sunt att kunna lyssna på kroppen och vad den behöver när man har möjligheten till det. Så jag skippade verkstaden helt idag och istället blev det en "slappardag" med mys hemma och en härlig promenad och middag i Sigtuna tillsammans med Gustav och Ronja.

Sigtuna är en sån där plats som jag kan åka till om och om igen men tröttnar aldrig. Det är så mysigt att bara strosa runt där, sommar som vinter. Ja t.o.m. nu när det mest bara är allmänt grått ute så är det supermysigt i Sigtuna. 

Oftast brukar vi promenera nere längs vattnet bara men idag tog vi en långsam promenad genom "shoppinggatan" om man får kalla den för det. Jag älskar dom små gamla husen, det är något romantiskt över dom!

Middagen åt vi på Valvet och sedan åkte hem mätta och belåtna :) Eller ja vi gjorde ett litet stopp hos Arken Zoo då jag behövde fylla på vårt lager med hö nu när vi har två kaniner att mätta här hemma, å vet ni, den lilla äter typ mer än den stora, trodde aldrig det skulle vara möjligt haha :P

Fick även en paketleverans idag, skulle dock egentligen fått 3 paket till men det verkar det strular lite med leveranserna. Fick meddelande om att jag skulle få paketen redan i söndags, men sedan kom ett nytt meddelande om att dom blivit felsorterade. Tyvärr hände samma sak idag med samma paket, så jag får snällt vänta lite längre. Kanske helt förståeligt då julhandeln ökat kraftigt i år vilket jag uppskattar i dessa tider, att folk väljer näthandeln i den mån det går!

Paketet som blev levererat idag var iallafall från kicks :) Innehållandes min favorit mascara från Clinique, en ny ögonfransböjare från Dior (då jag inte gjort fransförlängning på snart 1 år) + världens bästa "cleansing geal", ja om ni frågar mig alltså, nämligen Estee Lauders "perfectly clean". 

Paketen som tyvärr inte dök upp idag innehöll massa nya kläder och ett gäng nya posters jag tänkte förnya med lite här hemma, lovar att visa er så fort dom äntligen kommer :)

Önskar er alla en härlig kväll, tänk snart är det nyårsafton och ett nytt år med nya möjligheter väntar! :) Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie