Moto GP in Jerez!

29.04.2023

Hej finisar! Hoppas ni haft en härlig lördag so far! :)
Själv började jag dagen med en mc tur till Jerez för att spana in moto GP :) Vi hade dock inga biljetter då jag inte visste om jag skulle kunna åka dit eller inte med tanke på att jag var osäker på vilken dag jag skulle komma tillbaka till Spanien. 

Men biljett eller ej så kände jag att nu när jag hade chansen att ta mig dit så ville jag åka förbi ändå för att hänga med lite mc folk och spana på hojar, så efter frukosten hoppade jag och Gustav upp på hojarna och begav oss till Jerez. 

Resan dit tog ca 2 timmar och 15 minuter med ett dryck/tankning-stopp. Väl framme tappade jag hakan! Alltså med handen på hjärtat, jag har ALDRIG sett så många motorcyklar på ett och samma ställe samtidigt, det var det sjukaste, gatorna var täckta, parkeringarna var täckta och parkeringarna var enorma, som fotbollsplan efter fotbollsplan efter fotbollsplan där varje millimeter var täckt av motorcyklar, WOW!!!

Tyvärr är detta enda bilden jag tog från parkeringen, jag fokuserade på att filma men det kan jag tyvärr inte ladda upp här 😅
Tyvärr är detta enda bilden jag tog från parkeringen, jag fokuserade på att filma men det kan jag tyvärr inte ladda upp här 😅

Vi hängde ett tag på området, spanade på hojar och kollade möjligheten att kika in för att se banan men utan förköpt biljett var det lönlöst. Självklart hade man velat få komma in och se dom köra lite även om det bara var träning idag (racen går imorgon), men jag är så glad att vi körde dit ändå för det var en sån mäktig upplevelse att se alla hojarna, fortfarande lite chockad över hur många det faktiskt var!

Resan hem då? Jo men det gick också fint dock tog den strax över 4 timmar haha, det var heeeeelt galet när alla skulle ut samtidigt, dels var det totalstopp i början men sen var vi tvungna att ta en liten omväg för att ens ha möjlighet att ta oss framåt alls. Så det fick bli en annan rutt hem och det hela resulterade i ca 6,5 hojkörning :)

Nu är vi hemma igen och både vi och hojarna så få lite välbehövlig vila. Det var 32 grader när det var som kallast idag så svetten rann ganska gött så ska unna mig en lång svalkande dusch nu också!

Till alla er som någon gång får möjligheten att uppleva ett motot GP, TA CHANSEN!!! Se till att ha biljett också! ;)

Ta hand om er finisar så hörs vi snart igen! 

Puss & Kram
/Jennie