Mitt smultronställe: Skokloster slott!

08.07.2020

Små fina kringelkrok vägar och vackert grönskande natur, det är vad du får njuta av på vägen ut till denna mysiga plats! Men var uppmärksam, på vissa ställen är den asfalterade vägen "lappad" några gånger och kan vara aningen hal om det t.ex. regnat. I övrigt är det en riktigt mysig väg att ta sig fram på med sin motorcykel! :)

Väl framme vid Skokloster slott så tycker jag att du ska parkera hojen och sedan bara koppla av och njuta. Varför inte ta med badkläder och ta ett dopp nere vid bryggan, strosa runt lite runt slottet och njuta av atmosfären eller besöka slottscafét och avnjuta en härlig lunch eller ta en liten fika. Jag rekommenderar dig att ta med dig din bricka och sätta dig med utsikten ner mot vattnet, här kan jag sitta i evigheter och bara andas och koppla av.

För dig som är intresserad av historia är det även möjligt att gå in i slottet och besöka deras museum. Själv trivs jag bäst på utsidan av slottet, en varm och härlig sommardag. Byggnaden är stor och ståtlig och miljön runtomkring härligt romantisk! Det är en perfekt plats att ta med din date och bara njuta av en härlig dag tillsammans! :)