Min egen musli :)

04.02.2020

Alltså WOW! Jag hittade en sida där man kunde sätta ihop sin alldeles egna musli, perfekt för mig tänkte jag eftersom jag dels är nötallergiker men även vill ha lite koll överlag på vad jag får i mig. Så jag gick lös och gjorde två egna muslis direkt! :)

Igår fick jag min leverans och WOW! Rakt igenom WOW! Från förpackning till produkt! Låt oss börja prata om förpackningen, även den fick jag välja färg och mönster på men det som jag tyckte var roligast var att jag fick skriva min egen text :) Jag döpte dom såklart till The Bikergirl, sedan la jag till FRISK på den ena och TREND på den andra. Tittar vi på innehållet så valde jag att skapa en med massa antioxidanter, FRISK, jag har kämpat ett tag med mitt immunförsvar och drabbats av många förkylningar sista tiden. Så jag tänkte att detta kunde vara ett bra och enkelt sätt för mig att få i mig massa nyttiga antioxidanter. Den andra, TREND, valde jag att göra helt spannmålsfri och fylla med bär och frukter som är snälla mot magen och även hjälper till med matsmältningen. 

Jag är så NÖJD! Alltså på riktigt, mina muslis var så goda att jag skulle kunna äta dom direkt ur förpackningen, som lördagsgodis typ haha... Känns så bra att ha en bra produkt som både är nyttig, vegansk och ekologisk!

KLICKA HÄR FÖR ATT GÖRA DIN ALLDELES EGNA MUSLI :)