Mer besök från Sverige!

09.12.2021

Igår fick vi vårt andra besök från Sverige, Gustavs mamma och äldsta bror är här och besöker oss några dagar! :) Både jag och Gustav jobbar tyvärr på dagarna men jag tycker ändå vi hunnit med en hel del på kvällarna. Igår när jag slutat jobba så gick jag och Gustavs mamma på en långpromenad längs stranden och sen på kvällen var vi nere på torget och åt en god middag.

Den här dagen har sett ganska liknande ut, vi har precis kommit hem från ett middagsbesök nere vid vårt favorittorg, vi testade en restaurang som jag och Gustav velat besöka sen vi flyttade hit men det har inte blivit av. Den gången vi väl tog oss dit så var restaurangen stängd, så det var kul att vi fick chansen att testa den idag och extra roligt var det att vi verkligen ÄLSKADE den! Maten, personalen och hela platsen var verkligen perfekt! Där här kommer bli en favoritplats för oss att gå till och vi kommer definitivt gå hit ofta framöver! :)

Vi hittade en mysig julmarknad när vi strosade runt lite på stan efter kvällens middag också, myste runt och försökte andas in julkänslan lite... Det blir inte riktigt samma julkänsla när man är här nere som i Sverige när man är uppvuxen med vita jular. Men vi klagar inte, att slippa snön är ju huvudorsaken varför vi faktiskt är här från första början :P Det är bara ett faktum att julkänslan inte infinner sig på samma sätt här i värmen :)

Imorgon är jag faktiskt ledig, men Gustav jobbar till 17. Richard (Gustavs bror) ska chilla och strosa runt lite vid stranden medans jag och Gustavs mamma ska ta en shoppingrunda på stan och kanske även promenera bort till Miramar köpcentrum. Sen på kvällen är det julbord på Gustavs jobb så då ska jag följa med honom på det och på kvällen efter julbordet ska vi möta upp Gustavs familj igen och ha myskväll. :)

Hoppas ni alla har haft en fin dag och mår bra! Ta hand om er finisar så hörs vi snart igen! <3

Puss & Kram
/Jennie