Vill ut o gasa lite MC!

22.02.2021

Vaknade upp till gröna gräsmattor imorse, ni kan ju gissa om suget efter att få ut och gasa lite motorcykel växte sig galet stort nu! Shit vad sugen jag är på att få köra mc nu alltså!

Som det ser ut just nu har jag ingen MC att köra, hade jag haft det hade jag redan vart ute och kört premiäråket för iår! :P Det är faktiskt lite oklart hur det kommer att se ut för mig resterande säsongen också... Corona har ställt till det på många olika plan...

Dom senaste åren har jag som bekant kört KTM 790 Duke som jag ÄÄÄÄÄLSKAT!!! Dröm hojen om jag fick drömma fritt är KTM 1290 Super Duke r, även om jag vet att det kommer vara en väldigt stor hoj för mig och mina 152 cm haha :) Men jag tycker den är såååå fet! Den är liksom sexig på något sätt...

Men men vi får som sagt se vad året har att erbjuda. det är mycket i mitt liv som är oklart just nu. Kanske är det därför jag längtar extra mycket efter att få köra motorcykel, finns ingen terapi som är så bra som "thottle therapy" :)

Här är en härlig bild från 3 år tillbaka tror jag, när jag tog min första 790 Duke ner till Mariefred på lite sightseeing :)

Hur är det för er, längtar ni också efter vår, sol och värme nu eller hoppas ni att snön kommer tillbaka?

Ta hand om er finisar, önskar er alla en härlig dag! <3

Puss & Kram
/Jennie