Många som undrar!

30.01.2021

Ni kanske redan är några som sett den nya fliken här på hemsidan, "EDUCATION" står det där uppe i menyn... I dagsläget kommer man inte långt när man klickar på den, men inom en snar framtid är tanken att ni ska kunna få lite hjälp med att skapa foton utöver det vanliga med endast mobilen som hjälpmedel :)

Jag tog själv tillfället i akt nu under Corona pandemin och utmanade mig själv att lära mig nya tekniker när det kommer till bilder och videos och även om jag har en grym dator så tycker jag om friheten att klara mig endast med mobilen.

Den senaste tiden har jag börjat posta lite nytt material som sticker ut jämfört med vad jag tidigare lagt ut. Det är bilder där det ser ut som att jag svävar, videos där jag tycks ha klonat mig själv både en och två gånger och videos är min skugga dansar fast jag står still :)

I samband med detta har jag blivit överöst med frågor om hur jag gör för att skapa detta och om det är så enkelt att det bara är "ett knapptryck i en magisk app"???

Haha jag är ledsen att säga det att nej det finns ingen magisk app där man bara trycker på en knapp, men faktum är att om man bara vet hur man ska göra så är det inte alls så svårt :)

Jag vill självklart dela mina kunskaper med er och därför sitter jag just nu och arbetar med att skapa en liten utbildningssida här på hemsidan. Har hållt på med den någon vecka nu men kommer behöva ytterligare några veckor innan den är helt klar och håller den nivån jag önskar. Jag har satt början av Mars som ett rimligt mål att ha sidan klar för att dela med er :)

Jag har dock valt att skapa utbildningssidan på engelska då majoriteten av mina följare från Instagram som kommer klicka sig vidare till denna sida inte pratar svenska. Jag tänker också att vi i Sverige förstår engelska så pass bra att det borde fungera att ha den enbart på engelska... Vad säger ni? Tycker ni att jag behöver göra den på både engelska och svenska eller räcker det med att den är på engelska?

Till att börja med kommer det finnas fem "kurser", eller fem lektioner kanske man ska säga + en flik med massa allmänna men riktigt bra tips från mig. 

Så om jag verkar lite frånvarande och tyst här på bloggen så vet ni varför, det är för att jag sitter och jobbar med min kommande utbildningssida som jag hoppas att ni ska gilla och kunna lära er lite nya saker ifrån framöver :)

Om ni har några önskemål om språk eller vad ni skulle vilja lära er lämna gärna en kommentar eller skicka ett mail. 

Önskar er en fin helg så länge! Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram

/Jennie