Många nya här!

27.08.2020

Det är superkul att kika på statistiken nu dom senaste veckorna, så många nya som verkat hitta hit :) Synd att ni är så tysta bara, hade vart så roligt med lite kommentarer från er så jag fick lära känna er alla lite :)

Som ni kanske minns så valde jag att börja skriva bloggen helt på svenska i samband med att Covid19 bröt ut. Innan när jag var ute på resande fot mest hela tiden så bloggade jag på engelska för att alla skulle kunna läsa och följa mina olika äventyr...

Jag tycker att det har fungerat väldigt bra att skriva på svenska, det känns väldigt lättsamt för mig även om Engelskan inte heller är något större problem, men det blir ändå en annan sak att skriva på sitt eget modersmål.

Tror jag kommer att fortsätta skriva på svenska även hädanefter, det finns ju så många verktyg idag så att alla kan få texter översatta till sina egna språk superenkelt... Ja vi får se hur jag gör, men än så länge fortsätter jag på svenska iallafall :)

Idag ska jag in och jobba lite "bakom kulisserna", har massor att göra på kontoret, avstämningar, planering och annat fix! Sen ikväll får vi se om jag hinner med en hoj tur eller inte... Men imorgon hörni, då ska jag ut å gasa, heeeeela dagen :)

Min kompis har fått låna en hoj från Din MC, vilket jag är så extremt glad för! Vi har inte bestämt vart vi ska köra än, men kanske Sundbyholms slott eller något liknande :) Super taggad är jag iallafall för en heldag på hojen tillsammans med min kompis :))

Nu ska jag käka upp min frulle och sticka iväg till jobbet! PS, bjuder på en gammal frukostbild här nedanför då dagens frukost inte var så superkul att visa :P

Ta hand om varandra finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie