Lyckan när man hinner gasa av sig lite!

28.11.2021

Sorry för "bad update" här dom senaste dagarna, men jag gissar att ni förstår varför, min schema är som sagt galet fullspäckat just nu! MEN! Vet ni, idag lyckades jag rodda om allt och få hela dagen mer eller mindre ledig! Ja ni läste rätt! :D

Så jag passade på att träffa lite vänner, "rasta hojen" och bara gasa av mig och ha lite kul :) Jag har verkligen saknat att få köra hoj så mycket även fast det bara var en månad sen sist. Längtar så tills jag har en hoj i Spanien, känner mig inte riktigt som mig själv utan en hoj...

Det jag var mest sugen på idag var bara att få bege mig ut och gasa lite och testa köra lite bakhjul igen. Så plockade bara ut hojen i skogen i närområdet och testade lite bakhjul på småvägarna intill. Det gick bättre än jag räknat med även om det var rätt halt med vinterunderlaget. Jag har ju splitter nya crossdäck på också, inte optimalt för wheelie träning på isig asfalt kanske, men det gick och kul var det!

Hade nya kläder på Motoloko också :) Älskar att ALLT är rosa! Finns såklart massa andra färger också att välja på men jag valde ALLT i ROSA! Otippat va haha :P Extra kär i jackorna och värmevästarna, så snygga och sitter så bra!

Men nu är det slut på "lekstunden", jag har en hel del plugg att stå i, massa böcker att läsa igenom och lite praktiska moment jag måste förbereda och öva in, så vi får höras senare i veckan! 

Ha det bäst så länge och ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie