Livet - en snabb update!

12.11.2020

Alltså det går väl inte överdrivet bra just nu... fast jag säger det med lite skämtsam röst för jag försöker ta det hela med ro, eller med en klackspark eller vad man nu brukar säga. Ja jag försöker ha kvar glimten i ögat liksom! :)

Först var det ju bilen som bekant behövde ett nytt hjullager och kalaset slutade på 32,000kr. Sen behlvde jag nya vinterdäck till min fyrhjulsdrivna bjässe, ett gäng tusenlappar till sprang iväg...

Min drönare föll i backen (jag välte ner den från bilen) och landade på nosen så kamera linsen och två vingar gick sönder, i övrigt såg den fin ut. Tänkte att jag bara behövde byta dom delarna, 1850kr fattigare blev jag av det (linsen såldes 4-pack), men sen visade det sig att jag måste byta hela kameran med gimball och prislappen landade på 7000kr. 

Var på väg hem på kvällen, ser en lastbil längs vägrenen med varningsblinkers, en bil sladdar in framför mig och plötsligt ser jag något stort svart flyga upp i luften rakt framför mig och rakt mot mitt ansikte. Det visade sig vara gummit från ett av lastbilens däck som bilen framför körde över i sån fart att det sköts upp och nu for rakt emot mig. 

Jag hann inte riktigt regera förens det träffade rutan mitt framför mitt ansikte i en jäkla smäll! Både jag och Gustav vart jätterädda och flrstod först inte vad som träffat rutan/bilen. Men då vi tittade upp såg vi ett stort däckmönster över rutan rakt framför mitt ansikte och upp mot taket... 

Men! Utöver alla tråkigheter har jag det väldigt bra så jag ska inte klaga! Jag är frisk, mina nära och kära är friska! Jag får jobba som vanligt, med ett jobb jag älskar! Jag har vart ute och kört hoj nu i veckan också vilket var sjukt kul även om det inte blev någon hoppning/fmx träning. Jag har ju haft lite bekymmer dom senaste veckorna så den här veckan sket jag i FMX:en helt och åkte till Gövle istället och bara lekte och "gasade av mig" lite :) Så välbehövligt! Precis vad jag behövde! :)

Nu i skrivande stund sitter jag och käkar lite frukost. Kvarg med mikrade hallon, standard nör jag har tid över på morgonen! Älskar vaniljkvarg med mikrade hallon, men jag har sällan tid att sätta mig ner på morgonen och koppla av. Idag är ett undantag, ett bra sådant! :)

Efter frukosten ska jag bege mig av till Dalarna, blir ett stopp hos Däckteam/Mili däck i Hedemora först för att fixa vinterdäck till bilen. Varför åker jag från Stockholm till Dalarna för att byta däck tänker ni nu, jo för att dom är bäst helt enkelt! 

Jag bytte alltid däck där när jag bodde i Dalarna och älskar servicen man får hos dom. Håkan och Mårten som driver stället är fantastiska! Försökte byta däck på däckfixarna här i Sthlm häromveckan men gillade inte alls bemötandet så då bestömde jag mig för att åka tillbaka till en plats jag gillar helt enkelt! Plus att då får jag ju möjlighet att träffa lite vänner också :) Win win helt enkelt!

Nej nu ska jag slänga i mig sista kvargen och sen är det dags för mig att bege mig! Vi hörs senare! :) Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie