Lever i träningskläder!

15.11.2020

Även om jag kanske inte är på gymmet så mycket just nu, eller faktum är att jag har inte besökt gymmet en enda gång sedan Covid-19 bröt ut då jag inte tycker det känns rätt!

Men som sagt, även om jag inte är på gymmet just nu så bor jag mer eller mindre i träningskläder ändå. Dels tränar jag en del hemma men framförallt är anledningen att jag totalt blivit förälskad i Gavelo´s träningskläder!

Supersnygga och så otroligt skönt och med grymt smickrande passform! Mina personliga favoriter är alla deras seamless byxor samt deras byxor med "scrunch" i rumpan. När det kommer till deras sport-toppar/sport bh:ar så älskar jag dom alla för dom är så himla snygga i ryggen samt ger ett grymt bra stöd!

Min kod bikergirl15 är åter igen aktiverad och ger er 15% rabatt på hela sortimentet just nu! :) Klicka HÄR för att komma direkt till Gavelo för att se alla gobitar :)

Dessa beiga camomönstrade seamless tights är en av mina absoluta favoriter just nu! Den tillhörande sport-bh:n är såklart given att ha till och har självklart den där grymt snygga ryggen! 

Jag tycker att Gavelo är väldigt "normala" i storleken så välj samma storlek som du normalt har. Själv har jag small på byxor, medium på sport-bh och small på övriga toppar/tröjor. 

Nu ska jag sticka iväg och träna lite wheelies med Gustav och även idag kör jag träningskläder från Gavelo men idag blir det en annan favorit, nämligen deras klassiska svarta byxor med "scrunch" i rumpan, URSNYGA och SKÖNA är dom!!!

Ha det bäst så länge finisar och ta hand om er och varandra! <3

Puss & Kram
/Jennie