Lammungar, snöskottning och pyjamasparty!

24.01.2024

Jisses vad det har varit kallt senaste dagarna, -30 grader är inget för mig haha... Snöat som bara den har det gjort också, häromdagen hann jag mer eller mindre bara in och få av mig täckbyxorna och jackan innan jag var tvungen och klä på mig för att bege mig ut och skotta en gång till, det bara vräkte ner. Men på ett sätt uppskattar jag skottningen, blir som ett "gratis träningspass" liksom :)

Förutom att jag har skottat en massa snö så har jag även haft pyjamasparty med mina två brorssöner, vi byggde en koja under köksbordet och sov där under :) Jag hade en rosa pokemonpyjamas (vilket barnen älskade :) pluspoäng till faster!), barnen hade paw patrol och minecraft pyjamas som jag hade köpt med mig från spanien :)

Något annat väldigt roligt som hänt senaste dagarna är att min lillebrors får har fått lammungar, två st supersöta små lamm. Han ringde och berätta om det sent på kvällen så trots att det var min lediga dag dagen därpå ställde jag klockan på 06,00 enbart för att åka ut och titta på dom så snart som möjligt :)

Några timmar gamla lamm med sin mamma :)
Några timmar gamla lamm med sin mamma :)
Idag behövde jag bara skotta en enda gång :)
Idag behövde jag bara skotta en enda gång :)

Idag (onsdag) är jag ledig och chillar hemma, tvättar och fixar lite. Ikväll ska jag umgås med mamma, käka lite middag, spela lite spel och imorgon tänkte vi åka till Sollefteå och ha en liten shopping dag :) 

På fredag ska jag även träffa några barndomsvänner och gå ut och äta middag sen på lödag väntas lite helgjobb igen :) 

Hoppas allt är bra med er finisar och att ni haft en bra start på veckan än så länge :)

Puss och kram <3
//Jennie