Kalendern för 2021 börjar fyllas!

01.12.2020

Även om jag inte vågar hoppas för mycket och även om jag fortfarande är väldigt förberedd på att kommande planer kan komma att ändras även under nästa år så känns det riktigt härligt att få börja fylla 2021 års kalender med massa roliga och spännande saker att se fram emot.

Men jag måste säga det att även om 2020 inte blev som vi tänkt och hoppats på så är det ändå året jag tog mig tillbaka upp på hojen och framförallt året då jag tog mig tillbaka till rampen och hoppningen och det är jag sååå GLAD! Tyvärr blev ju dock årets alla shower inställda men jag har försökt tänka positivt och sett det som en möjlighet att hitta tillbaka till hoppningen i lugn och ro utan någon stress...

Nu börjar jag dock sakna att få den där extra pushen, att veta att man har en show eller något event att pusha lite extra inför. Därför känns det extra kul att kalender för 2021 nu börjar fyllas. Jag kan inte riktigt avslöja vad som kommer att ske än, sorry, jag ogillar skaprt när andra bara bjussar på halva storyn och man inte får veta allt haha, så gör jag samma sak själv nu. Men jag lovar det dröjer nog inte länge till innan jag kan gå ut och berätta vad som är i görningen :)

Det som känns mest spännande inför nästa år måste jag nog säga är en stor show som kommer pågå under 2 månader, jag kan inte avslöja vart i världen ännu, men jag kan avslöja så mycket som att det inte är i Sverige, det är faktiskt inte ens i Skandinavien... Jag kan även avslöja att ni kommer se mig göra något nytt, jag kommer fortfarande hoppa, det kommer vara FMX, men inte på samma sätt som jag gör idag, utan det blir lite av ett nytt koncept för mig och jag har en hel del (LÄS OTROLIGT MYCKET) jobb framför mig men det ska bli såååå kul! :) Jag känner mig otroligt stolt och hedrad för att få vara en del av denna "produktion" och jag längtar efter att få berätta allt för er! :)

Wiiiiie känner mig så redo för 2021! Bring it on! :)

Hur är det med er finisar, jag antar att ni också känner er rätt redo för ett nytt år och nya möjligheter nu? :) Oavsett, kom ihåg att ta hand om er och varandra! <3

Puss & Kram
/Jennie