Julbord och shopping!

10.12.2021

Vilken härlig dag det har vart idag! Började dagen med "lite" shopping tillsammans med Gustavs mamma :) Alltså redan efter första butiken var vi tvungna att gå hem igen för att dumpa kassarna för vi gick verkligen LÖS i butiken och shoppade loss ordentligt haha :P

MEN med det sagt måste jag börja bjuda på en bild på hur jag sett ut ikväll för jag har verkligen känt mig så fin! Tröjan och halsbandet jag har på mig är dessutom två av dom fynd jag gjorde vid vårt första shoppingstopp tidigare idag! :)

Efter att vi dumpat kassarna hemma tog vi en promenad bort till Miramar köpcentrum och shoppade lite till, jag fyndade två par nya skor och en Versace väska jag sneglat på innan som nu var på REA :)

Senare på kvällen väntade julbord med Gustav´s jobb och det var något jag verkligen sett fram emot, första gången jag fick träffa alla hans nya kollegor :) Alla var superhärliga och trevliga och maten var verkligen FANTASTISKT god! Vi var på en italiensk restaurang och fick smaka på ett gäng olika rätter och allt var verkligen så GOTT! Kul, nu har vi ännu en favoritrestaurang här nere! :)

Lite senare när några började tacka för sig och andra valde att fortsätta kvällen på annat håll så mötte vi upp Gustavs mamma och bror igen, sen gick vi hem till oss där vi nu sitter ute på terassen och umgås och har en myskväll. Vi ska dock strax sova för imorgon har vi planerat att promenera bort till en skatepark, sen kanske sola/bada och middag ute senare på kvällen :D

Hoppas ni också haft en fin fredag! Ta hand om er finisar så hörs vi snart igen! <3

Puss & Kram
/Jennie