Jobb & hojåkning!

15.06.2020

Haha förlåt om jag börjat låta som en skiva som hakat upp sig, "hej, idag har jag kört motorcykel" :) Idag är det alltså dag 4 med min nya hoj, min KTM 790 Duke och jag har väl mer eller mindre bott på hojen sen jag hämtade den i fredags. Idag är inget undantag! :P

Började dock dagen med att jobba. Jobbar denna vecka och nästa vecka sen väntar ca 5 veckors semester. Vart ett riktigt långpass på jobbet idag också, 12 timmar som sedan toppades med ett låååååntg möte. Men sen, sen hörrni, då begav jag mig raka vägen hem och bytte om till mc kläder, sedan tog jag en tur ner till vattnet och bara njöt av lugnet!

Hojåkningen kan verkligen få mig att koppla av, att släppa allt och bara vara där i nuet. Att släppa allt och koppla av är  något jag haft väldigt svårt med sista halvåret dock p.g.a. all osäkerhet på jobbet. Det har tärt otroligt mycket psykiskt och satt tydliga spår även fysiskt! Så hojåkningen betyder verkligen extra MYCKET just nu!

Det är så roligt att vara ute med den här motorcykeln också för jag får så mycket härliga kommentarer och positiv feedback, folk tycker den är såååå snygg! Och det är den verkligen!!! Men den är så mycket mer än "bara" snygg! Det är en helt magisk hoj att få ta sig fram på. Perfekt för både nybörjaren och den rutinerade! Lätt att anpassa inför den typ av körning du ska göra genom dom olika inställningarna, bra motor och bra svar på gasen! Skön sittställning och väldigt lättkörd! Jag har känt mig så bekväm och "hemma" på den från första sekund! 

Imorgon blir det dock en vilodag från hojen, det ska vara riktigt dåligt väder i Sthlm och vi väntar otroligt mycket regn (välbehövt då det är otroligt torrt ute just nu). Men på onsdag är jag förhoppningsvis tillbaka på hojen om vädret tillåter för få har jag en hojdate med min fina vän Ronja! :) Får se vart vi åker, men antagligen någonstans med härliga vägar, fin natur och gärna lite vatten, älskar att stanna till och bara kolla ut över vattnet och andas ett litet tag! :)

Ta hand om varandra finisar och tack för att ni kikar in här och kollar läget. Jag har startat upp kommentarsfunktionen igen, denna gång med anknytning till era facebook konton. Lämna gärna en kommentar eller två :) <3

Puss & Kram
/Jennie