Jag har en present till er! <3

22.04.2020

Hej finisar! <3 Åh vad ja tänker på er, jag hoppas så att ni mår bra, får vara friska och tar er igenom allt som sker i världen just nu! 

Själv jobbar jag för fulla muggar, är så tacksam för att jag fortfarande har ett jobb att gå till. Oroar mig mycket inför framtiden men försöker samtidigt inte lägga för mycket energi på att tänka på det just nu. Det är inget jag kan påverka just nu ändå, så jag försöker ta vara på det sker, här och nu, istället...

Något som gör mig väldigt glad just nu är vädret! Wow så magiskt det är! Det gör så mycket att det är ljust när man kliver upp på morgonen, jag går ju upp vid fem varje morgon för att åka och jobba och jag kan ärligt säga att jag är tröööött den tiden på dygnet haha. Så att det är ljust ute nu den tiden det uppskattas mycket :) Men inte bara det, det är ljust sent in på kvällarna och vilken värme vi börjat få, äntligen, jag älskar det och blir såååååå glad!!!

Något annat som gör mig väldigt glad är när jag få ge saker till er, så därför är jag lite extra glad idag! :) Ingen har väl missat super-rean hos iDealOfSweden just nu, upp till 70% rabatt på ALLT! Nya som gamla produkter, ALLT är med på rean. Till och med dom nya flaskorna som man kan matcha med mobilskal och andra tillbehör :) Å håll i er nu, för nu kommer min present till er :) Med min rabattkod "thebikergirl15" så får ni ytterligare 15% rabatt på allt i er varukorg när ni checkar ut och lägger er beställning :) Hur grymt är inte det, vilken deal! 

Så nu är ju verkligen det perfekta tillfället att unna sig själv lite nya grejer! Själv slog jag till på ett matchande set från en serie jag kollat riktigt länge på, Carrara gold serien. Det blev både mobilskal, powerbank, laddsladd och en flaska från den serien. Unnade mig även både en lite clutch och en pouch/väska så var såååååå sjukt snygg IRL!!! Åh vet ni vad, jag sparade ÖVER 1000kr när jag köpte detta på rean och även använde min rabattkod "thebikergirl15", hur sjuuuukt!!! :))

Klicka HÄR för att komma direkt till rean och glöm inte bort min kod "thebikergirl15" för att få ytterligare 15% rabatt på allt! <3

Puss och kram hjärtisar! <3