Hudvårdsrutiner!

24.08.2020

Detta inlägg innehåller adlinks från Swissclinic samt rabattkod.

Någon som testat skin roller? Jag har vart sugen på att testa länge och är så glad att jag tog tag i saken och beställde hem den senaste skin rollern från Swiss Clinic, "Skin roller 3 in 1". 

Det är alltså en skin roller med 3 separata "nålhuvuden" så jag enkelt kan byta för att få olika funktion. Dels är det en roller för kroppen, den är lite bredare för att man ska få med en större yta snabbare. Sedan är det två mindre nål-huvuden för ansiktet. Det ena med 0,2 mm nålar och den andra med 0,5 mm nålar. 

Jag kör 0,5 mm över hela ansiktet förutom runt ögonen där huden är tunnare, där använder jag den med mindre nålstorlek. Själva rollern är superenkel att använda. Det ända jag egentligen behöver tänka på är att rolla i alla olika riktningar, upp och ner, höger till vänster och diagonalt :)

Rollar gör jag fem dagar i sträck, sedan låter jag huden vila lika länge, alltså fem dagars vila. Efter det rollar man på så, fem dagar, vila fem dagar om och om igen i ca två månader, sedan behöver huden få vila ca 2 månader innan man kan påbörja en ny "kur".

Ett nålhuvud håller för hela två månaders perioden, men sen bör du byta till ett nytt nålhuvud inför nästa period. Det är det som är så bra med den här skin rollern att man bara behöver byta själva nålhuvudet, supersmidigt! :)

Tänk på att alltid göra rent skin rollern efter varje gång du använt den. Jag använder en sanitizer spray från swiss clinic vilket gör det så enkelt och smidigt att rengöra rollern. Jag bara sprayar några sprut på den sen är det klart :)

Känner du dig sugen på att testa så kan du KLICKA HÄR för en direkt länk till skin rollern och sedan använder du min kod BIKERGIRL200 så får du hela 200kr rabatt!!! :))

Även om det tar en stund innan du ser långvariga resultat så känner man direkt efter första användningen vilken skillnad rollern gör! Man känner hur huden arbetar och hur dom vårdande produkter du väljer att använda efteråt verkligen tränger ner på djupet! Jag smörjer alltid in mig med mitt favorit serum efteråt och det känns verkligen lyxigt! Nästan som att man varit på en riktig spa behandling, fast nu kan man unna sig det enkelt och billigt hemma istället :) SÅ BRA!!!

Seriöst vilken mega bra produkt!!!! Jag är käääär!!!

Nu måste jag avrunda här finisar, men se till att ta hand om er! <3

Puss & Kram <3
/Jennie