Höstmys!

17.09.2020

Jag är till 100% en sommartjej! Jag älskar sol och värme men jag kan inte låta bli att tycka att hösten är väldigt mysig också :)

Särskilt den där tiden när löven börjar ändra färg och blir lite roströda och man får mysa in sig i härliga stickade koftor och dricka te framför brasan hemma...

Men sen kommer den där dagen när löven trillar av träden och allt bara blir mörkt och kallt, den tiden gillar jag inte alls! Fast där är vi ju inte riktigt än som tur är :P Än så länge är löven fortfarande gröna även om dom börjar ändra färg lite smått på sina håll och kanter :)

Jag har iallafall börjat fylla på höstgarderoben med lite mysiga tröjor, skor och jackor. Förra året gick jag hela hösten och suktade efter en speciell typ av jacka men kom aldrig till skott och köpte någon. 

Så iår var jag snabb och köpte mig en sådan modell direkt! Visar den på bilderna här nedan och lägger en direktlänk till den HÄR! 

Modellen är superskön och bra i passformen, sedan är den som "vadderad" invändigt med ett foder i fuskpäls som är riktigt mysigt och håller värmen bra. Jag älskar min nya jacka och är såååå glad att jag hittade just denna! Jackan finns dessutom i flera olika färger :)

Förutom väskan (Versace) på bilden så är faktiskt hela min outfit på dessa bilder från samma butik, lägger länkar till resterande produkter längre ner i detta inlägg :)

Okej, när vi ändå är inne på höst och olika tips kring hösttider så vill jag passa på att tipsa om två av mina favoritprodukter från Superfuit

Ni som följt mig ett tag, särskilt ni som följer mig på instagram vet att jag älskar Superfruit´s produkter! Jag dricker deras Superbooster V3.0 året om, men såhär i förkylningstider som hösten faktiskt är så är jag extra noga med att få i mig den varje dag och jag "pimpar" den gärna med lite extra ingefärspulver. Det blir en bra start på dagen och hjälper mig att hålla mig frisk! 

Jag älskar att superfruit är svenskt och att tillverkningen sker på plats här i Sverige. Jag var på ett event i början av året, precis innan Corona bröt ut på riktigt... Där fick jag träffa paret bakom Superfruit och jag blev så glad av att höra deras historia och vision gällande sitt varumärke. Jag som redan älskade dessa produkter fick nu lite svart på vitt att jag gjort ett bra val gällande varumärke! :)

Idag är jag ledig och planen var att jag skulle spendera dagen ute vid ramperna och träna FMX. Men då det blåser 10 meter/sekund så har vi ställt in dagens träningspass. För er som aldrig hoppat ramp så kan jag väl lite kort bara säga att det blir "blåsigt" där uppe. När avståndet från rampen till landningen ökar så kommer du även högre upp i luften och desto högre upp du kommer desto mer påverkad av vinden blir du. Visst hade det gått att ta ett hopp, men att få ut någon form av träning gällande nya tricks är bara dumdristigt. 

Så idag blir en vilodag från ramperna. Ska försöka få lite saker gjort hemma istället, håller på att rensa ut bland alla mina kläder och skor. Ska sälja av allt till en billig peng. Är inte ute efter att tjäna pengar utan behöver rensa för att göra plats. Den här våren och sommaren har varit otroligt hektisk för oss och det känns som att jag har staplat allt jag tänkt göra på hög. Nu håller berget på att rasa men som tur är så har allt runtomkring börjat lugna ner sig så nu finns tiden att börja ta tag i den där högen och förhoppningsvis är jag "ikapp" lagom till vintern och kan få andas och fokusera på framtiden och mina drömmar lite mer :)

Nu ska jag fixa lite lunch, sen blir det att börja ta tag i den där högen jag pratade om, men första bjuder jag på en bild och direktlänkar till produkterna i bilden här nedan! :)

Ta hand om varandra finisar så hörs vi lite senare! <3

Puss och Kram
/Jennie