Hojdejt i kvällssolen!

23.03.2021

Glädjerus genom hela kroppen är vad jag känner efter ikväll! Vi slutade som vanligt vid 17,00 men det var solen var fortfarande upp och värmde för fullt så vi bestämde oss för att lasta hojarna och bege oss iväg på en liten hojdejt i kvällssolen! :)

Jag tog med min nya lilla minihoj för att fortsätta nöta wheelies och det börjar verkligen kännas stabilare och stabilare nu :) Så kul! Extra glad blev jag idag för jag lyckades få en bild på mig och Gustav tillsammans sida vid sida när bi båda gör varsin wheelie :))

Ni får ha lite överseende med kvalitén på bilden dock eftersom jag tagit den själv med självutlösaren och det var inte helt enkelt att lyckas tajma och få med oss båda plus att det började skymma lite så ljuset var lite sämre, men jag är ändå väldigt nöjd med bilden och tänk, min första wheeliebild tillsammans med Gustav! :)) Så glad är jag för det! :)

Nu blir det sushi i soffan framför Robinson! Kom hem sent och kände att jag var värd att slippa laga mat idag så det blev Foodora och hemkörning istället :)

Hoppas ni alla haft en fin dag! Ta hand om er finisar så hörs vi imorgon! <3

Puss & Kram
/Jennie