Hojdate med Anna!

13.07.2021

Hmmm hur ska jag bäst beskriva denna dag? BLÖT kanske hahaha 😂💦 Alltså som det har regnat på oss och åskat och blixtrat! Jag brukar inte vara rädd för sånt men idag var jag fasiken det, kände mig så utsatt! 

Vi hade kollat vädret och såg att det skulle vara varmt och strålande sol i hela Stockholm! Utifrån all annan info vi fått så stämde det också, solen sken precis överallt, förutom där vi var 😂😂😂

Det hela började och slutade lyckligt iallafall, det var bara där i mitten vi hade lite missöden... 🙈 Anna hade fått möjligheten att sluta lite tidigare, så vi möttes upp vid 12 tiden vid Din MC och hämtade ut en KTM 890 Duke R som Anna skulle få provköra idag. Just här och nu så hade även vi strålande sol! ☀️

Målet för dagen var att köra småvägar ut till Gräddö/Norrtälje men vi kom inte så långt innan himlen ovanför oss blev mörkare och mörkare, I höjd med Åkersberga började det dugga. Vi stannade och kollade vädret igen, det stod fortfarande strålande sol, så även ut mot Norrtälje.

Jaha tänkte vi, vi fortsätter väl, det klarnar nog snart upp... Nja så var inte riktigt fallet! Efter ca 5 minuter i duggregnet öppnade himlen upp sig helt, eller den blev snarare kolsvart och det var ett skyfall utan dess like! Det åskade och blixtrade konstant!

Vår första tanke var att det är ingen idé att vända om nu, vi är redan dyngsura och det skulle ju klarna upp, eller? Vi fortsätter iallafall ca 10-15 minuter innan vi börjar inse att det klarna fasiken inte upp, om något blir det bara värre även fast vi inte trodde det var möjligt!

Vi bestämmer oss iallafall för att vända om... Det dåliga vädret förföljde oss i stort sett hela vägen hem och stundvis var det som att köra genom en simbassäng. Men väl hemma klarnade det upp igen så vi bestämde oss för att byta om och bege oss ut på en liten minitur hemikring istället.

Alltså jag överdriver inte när jag säger att jag kunde hälla vatten ur skorna och att mina underkläder var genomblöta. Men men, med nya och torra kläder och skor begav vi oss ut på nytt och denna gång körde vi ut till Sigtuna där vi slog oss ner vid våfflan och åt lite mat.

Efter det tog vi hojarna till en tvätthall, minst sagt välbehövligt efter våran färd genom stormen, dom var sååå skitiga! När hojarna väl var rena igen började klockan bli mycket och det var nu dags att lämna tillbaka Anna´s lånade hoj till Din MC igen.

Det blev som sagt inte riktigt som vi hade tänkt oss, men det var bra ändå, till slut iallafall 😍 Jag är mest glad att vi fick lite tid att umgås och köra hoj, vi har båda haft fullspäckade scheman så det har vart svårt att hitta tid att ses... Hoppas på en ny tur snart med en aningens bättre väder 😝😅

Ta hand om er finisar och kom ihåg, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! 🙈❤️

Puss & Kram

/Jennie