Hemmaträningen ger resultat!

23.11.2020

Många som undrar hur det går med träningen nu när jag bara tränar hemma och vet ni det går riktigt bra måste jag säga!

Jag hade lite svårt med motivationen i början men så laddade jag ner en träningsapp (TRION) som verkligen hjälpt mig massor! Jaha, ännu en sån där träningsapp tänker ni kanske nu, men då ber jag er att tänka om...

Trion är nämligen inte som dom flesta andra appar som bara erbjuder ett bibliotek med färdiga pass som man som användare får välja ifrån, vilket tar bort möjligheten till skräddarsydd träning just för dig och även minimerar möjligheterna till variation i träningen. Nej riktigt så funkar inte Trion!

Hos trion får man istället en egen utvecklad teknisk plattform som kan skapa anpassade träningsprogram just för dig. Allt sker baserat på ett antal datapunkter så som fysisk profil, målsättning, tidigare träningserfarenhet, rörlighet och hur mycket man vill träna. Utöver ditt egna träningsschema kan du också välja att lägga till färdiga pass.

Fördelarna här blir så klart att träningen blir mer relevant för dig, dels kommer du inte riskera att behöva göra samma sak dag ut och dag in och dessutom kommer träningen förändras i takt med att du blir mer vältränad, så att du alltid har roliga men utmanande pass att se fram emot!

Så varför ska du välja träningsappen Trion? För mig är valet enkelt efter att ha testat flertalet olika träningsappar. Hos Trion får du:

  • Eget träningsschema anpassat för dig och dina mål 
  • Instruktionsfilmer och beskrivningar till 700+ övningar, vilket innebär massvis med variation 
  • Du kan träna på gymmet, med ett powerband eller bara med kroppsvikt, alltså var du än är! 

Kort & gott, Trion är den smarta träningsappen som guidar dig till bra och effektiv träning med mycket variation! :)

Känner du dig fortfarande osäker så kan du KLICKA HÄR så får du en 14 dagars "prova på period" helt gratis. Skulle du därefter vilja behålla appen (vilket jag vet att du vill) så får du även 15% rabatt på tjänsten via min länk ovan.

Som jag nämnde ovan så fungerar Trion lika bra på gymmet som vid hemmaträningen. Det går nämligen jättebra att anpassa appen efter vilka möjligheter man har omkring sig så som träna med vikter, gummiband eller bara kroppsvikten.

Med det sagt skulle jag ändå vilja tipsa om några saker som jag märkt att jag uppskattar lite extra mycket att ha hemma, saker som tar väldigt lite plats men som gör stor skillnad i träningen.

Först vill jag slå ett slag på gummibanden. Ha gärna några olika, några korta & bredare och några längre tunna, det kommer du komma långt på! Länkar några korta gummiband jag själv gillar väldigt mycket :)

En annan sak jag typ inte kan leva utan när jag tränar hemma är kettlebells (länk till mina favoriter) och här behöver ni inte köpa på er en mängd olika vikter, fokusera på 2-3st. Själv kör jag 4kg, 8kg och 12kg.

Sist ut vill jag slå ett slag för yogamattan! Oavsett om du kör yoga eller inte så är yogamattan grym! Jag utför dom flesta av mina övningar positionerad över yogamattan och sedan försöker jag alltid avsluta mina träningspass med att stretcha och då är mattan återigen guld värd! 

Ja med det sagt så har jag ju en hel del mer saker hemma i mitt hemmagym jag gärna skulle tipsa om, men idag ville jag mest fokusera på dom saker som vi alla skulle kunna ha hemma oavsett hur litet/stort vi bor :)

Hoppas jag kunde sprida lite inspiration till att öka motivationen och peppa till lite härlig hemmaträning, kan jag kan du! :)

Ta hand om er finisar och kom ihåg att ta vara på varandra! <3

Puss & Kram
/Jennie