Helgen som gått!

12.04.2021

Kan knappt tro mina egna ord men jag har inte startat någon av hojarna på hela helgen. Även fast vädret faktiskt var rätt bra så fick dom stå och vila helt och hållet denna vecka faktiskt...

Måndag - torsdag hade jag fullt upp på jobbet på dagarna sen var det fullt upp med plugg på kvällarna. I fredags körde jag till Örebro för att återlämna Freeriden och när jag väl var tillbaka i Stockholm så passade jag på att flytta över lite mer saker till nya garaget.

Kanske var det veckans fullspäckade dagar som tog ut sin rätt men när jag vaknade i lördags var jag så trött. Jag kände verkligen att jag behövde låta kroppen vila och hämta sig, så även fast det är det svåraste beslutet jag vet, att inte köra hoj när jag är ledig och solen skiner, så lyssnade jag på kroppen och lät hojarna stå både lördag och söndag.

Vad gjorde jag istället då? Jo men jag passade på att plugga lite, hämta ut lite paket för kommande content jobb, hängt lite i garaget och var faktiskt ut en sväng på lördagen och kikade på när Gustav var ute med sin hoj och tränade lite. Så även om jag inte körde själv så fick jag i alla fall lite hoj i mitt liv i helgen som gått! :)

Nu är det måndag morgon och jag ska strax köra ut till jobbet, jobbar måndag - torsdag i skolan. På fredag är det plugg som står på schemat, undervisningen sker dock på distans så jag kommer sitta vid datorn och studera hemifrån. Får se om jag hinner någon hojkörning på torsdag efter jobbet eller kanske på fredag efter pluggandet. Annars står i alla fall 100% hojkörning på schemat både lördag och söndag! :)

Nej nu ska jag slänga i mig frukosten och köra till jobbet, har ju ca 40 minuter dit beroende på trafiken... Hoppas ni alla får en jättebra måndag och start på veckan!

Ta hand om er finisar! <3

Puss & Kram
/Jennie