Hej 2024!

19.01.2024

Hej allihopa :) Hoppas ni haft en fin start på nya året. Jag inledde året nere i Spanien med massa sol och värme men just nu sitter jag i ett kallt och snöigt Sverige :P Min mamma fyllde 60 häromdagen så då ville jag gärna vara hemma i Sverige för att kunna vara med och fira henne :)

Har inte riktigt bestämt mig för hur länge jag kommer vara kvar här men det här med kyla har ju aldrig riktigt varit min grej så jag kommer troligtvis åka tillbaka till Spanien för att få lite värme snart igen. 

Mamma fyllde år i onsdags och då passade jag och min lillebror och hans familj på att fira henne lite här hemma med middag och tårta, men igår gick vi alla ut och åt på Höga Kusten hotellets restaurang. 

Annars så är den här helgen mest fylld med jobb för min del, jag har haft distanskurs både igår (lördag) och idag (söndag). Känns faktiskt riktigt bra att få jobba helg just denna helg för det har varit runt -30 grader så jag klagar inte över att ha haft något att skylla på så jag har fått hålla mig inomhus hela dagarna haha :P

Skottningen tog en stund kan jag lova...
Skottningen tog en stund kan jag lova...
Åt en Löjromstoast till förrätt på Höga Kusten hotellets restaurang
Åt en Löjromstoast till förrätt på Höga Kusten hotellets restaurang

Det är absolut fint och mysigt med snö, men det är den där ruskiga kylan jag har svårt för. Det ser dock tack och lov ut som att det ska bli lite varmare till veckan och det uppskattar jag verkligen :D Får se vad veckan har att erbjuda i övrigt, ska försöka umgås med familjen så mycket som möjligt och förhoppningsvis hinna leka en massa med mina brorssöner :)

Till helgen blir det jobb igen på lördagen men sen verkar jag vara ledig på söndagen, om inget hinner ändras innan dess så klart ;)

Ska ni göra något roligt i veckan? Skriv gärna och berätta om era planer, alltid roligt att få höra lite om vad ni har för er med :)) 

Puss och kram <3
// Jennie